MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
suatsari hocam bendede bugün öğlenleyin aynı sorun oldu 9.6.27 yi 1 hafta kullanmıştım ona geri döndüm oda aynı framework dosyasındaki base64 ile yazılan kodları okumuyor 9.6.20 yide denedim aynı 9.7.4 de dün hiçbir sorun yoktu sorun bugün başladı.
sim kartı çıkarıyorum wifi kapatıyorum sonra ayarları düzeltiyorum cihazı kapatıp açıyorum sorun olmuyor ama interneti açıp cihazı kapatıp açtığımda tüm ayarlar sıfırlanıyor. enteresan bir problem

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Benim telefonda gitti simdi

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Bu gün bende de aynı sorunlar baş gösterdi ayarlar kendi kendine.miui info denen bir durum ile değişiyor bildirim paneli değişti tek tek olmaya başladı arama yapınca reset atıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler bugün normaldi herşey bi saat önce cihaz reboot yaptı kendi kendine. Tüm ayarlarım sıfırlanmıştı. Benim ayarlarımın seçili olduğu yerde. Bu şekilde yazılar var cihazın her yeri değişti. Sizce müdahale mi ediliyor

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp sürümünü güncelleyip kapatıp açınca aynı sorunlar bende de olmaya başladı, 9.6.20 miuipro kullanıyorum

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
suatsari hocam bendede bugün öğlenleyin aynı sorun oldu 9.6.27 yi 1 hafta kullanmıştım ona geri döndüm oda aynı framework dosyasındaki base64 ile yazılan kodları okumuyor 9.6.20 yide denedim aynı 9.7.4 de dün hiçbir sorun yoktu sorun bugün başladı.
sim kartı çıkarıyorum wifi kapatıyorum sonra ayarları düzeltiyorum cihazı kapatıp açıyorum sorun olmuyor ama interneti açıp cihazı kapatıp açtığımda tüm ayarlar sıfırlanıyor. enteresan bir problem

Şuan için problem yok hocam. Eğer sıkıntı olursa başka sürüme veya roma geçerim artık

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Şuan için problem yok hocam. Eğer sıkıntı olursa başka sürüme veya roma geçerim artık
Arama geldikten sonra telefon donuyor kapanıp açılması çok uzun sürüyor, ekran sanal tuşları akitf oluyor kendi kendine, ısınmaya başladı telefon ve bütün bunlar twrp güncelleyip kapatıp açtıktan sonra oldu.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Beyler bugün normaldi herşey bi saat önce cihaz reboot yaptı kendi kendine. Tüm ayarlarım sıfırlanmıştı. Benim ayarlarımın seçili olduğu yerde. Bu şekilde yazılar var cihazın her yeri değişti. Sizce müdahale mi ediliyor

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bendede oldu. Adam direk telefonun sistemine müdahale ediyorsa orjinal roma dönelim. Böyle saçmalık mi olur.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Benim görüşüm romun yapımcıları roma bişiler ekledi hangi cihaz romlarını kullanıyor illegal sekılde biliyorlar ve artık buna son vermek istediler..yoksa herkeste aynı problem olmaz..güvenilirlik sıfır gözümde banka hesaplarım filan var...cıkıom artık miuiprodan artık bir dahada dönmem.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Benim görüşüm romun yapımcıları roma bişiler ekledi hangi cihaz romlarını kullanıyor illegal sekılde biliyorlar ve artık buna son vermek istediler..yoksa herkeste aynı problem olmaz..güvenilirlik sıfır gözümde banka hesaplarım filan var...cıkıom artık miuiprodan artık bir dahada dönmem.
Ben 1 haftadır kullanıyordum, rom güncellemesi yapmadan ayarların gitmesi acayip. Korsan.yazilim kullanıyorum. Otadan güncelleme gelmeside imkansız. Adamlar direk bağlanıp ne yapıyorsa yaptı.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Tam olarak olay nedir ?

Kullandığınız cihaz modellerini yazabilirseniz durumu açıklarken memnun olurum.

Üst Alt