Rom MiuiMix Miui 12 Beta [20.7.9]

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 19K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yani miui12 romdaki hataların miui11 son beta üzerine kurulması ile düzelmesi mümkün değil diye düşünüyorsunuz.

Bir önceki mesajda %90 düzelmiş demiş bir arkadaşınız?

%10 için format data yapılır mı ?

Karara göre hareket edin ;)

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
Bir önceki mesajda %90 düzelmiş demiş bir arkadaşınız?

%10 için format data yapılır mı ?

Karara göre hareket edin ;)
Yanlış anladınız hocam. Miui 12 rom ile mi 9 lite cihazımda forumda bahsedilen sıkıntılar bendede oldu. Bende Format data ve 4 wipe la kurdum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yanlış anladınız hocam. Miui 12 rom ile mi 9 lite cihazımda forumda bahsedilen sıkıntılar bendede oldu. Bende Format data ve 4 wipe la kurdum.

O zaman son sürüm beta üzerine MIUI 12 yükleyen kişi aynı cihazimi kullanıyor?

Aynı rom,aynı cihaz olsa bile aynı soru/sorunları vermiyor....

İsterseniz bir de o şekilde deneyin...

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Netflixi kurdum zatende sertifika sorununu çözemedim Play Store verilerini falan sildim güncellemeleri kaldırdım önceki versiyonlarda sertifika sorunu yoktu yani eu romda böyle bir şey yoktu ondan baz alınarak yapılan romda nasıl sertifika olmuyor anlamadım
Netflixi nasul kurdunuz? Bende de aynı sıkıntı var

ÇÖZDÜM HOCAM

Son düzenleme:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
şu miuimix iyi hoşta hatta eu ve miroom a göre hat her zaman daha kötü çekiyor. eu ve miroom da az çeken yerlerde miuimix tamamen gidiyor. cc9 telefonda . sizdede eu yada miroom la kıyaslarsak bu sorunlar var mı ? eu da yüz tanıma çalışmadı ama miuimix te hatasız çalıştı bu arada. tek sorun nerdeyse her sürümde başıma gelen eu ve miroom a göre şebekenin az çekmesi. resmen hat gidiyor şebeke yok diyor.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
ilk kurulum sounsuz oldu... ama tema yüklemeye başladıktan sonra.. maalesef 3 tuş dan soldaki açık ekranları gösteren buton un özelliği garib bir şekilde kaynoldu.. bana açık sayfaları listelemek yerine boş bir sayfa çıkarttı. format faktory denilen silmeyi yapmam sonucu değiştirmedi...
bende 1 öncemi mix e döneyim dedim ama... kullandığım twrp (TWRP-3_3_1-12-REDMI_K20-By_TRabZonLu) den midir nedir bir türlü önceki stabil versiyonu yükleyemedim. sürekli fastboot a geri döndü.. .bende önceki twrp yi yükleyim dedim.. maalesef önceki twrp ye de dönemedim...

bende bu beta sürümünü yükledim şimdi.
ilk açılışda ülke ve dil seçeneklerinden sonra.. ilk adım olan gmail i seçmeden yeni kurulum gibi pass geçtim.. maalesef şifre ekranını bir türlü geçemedim. sürekli o ekrana dönünce bende ekran kilit şifresini 1234 yapıp kurulumun sorunsuz tamamlanmasını sağladım. kurulum sonrası 2 defa reboot yaptım.. sistem herhangi bir yerde takılma yaşayacak mı diye... sorun çıkartmadan açıldı.. hemen gidip ekran şifre kilidini kaldırdım

görsellik olarak değişik olsa bile maalesef ip ye benzettikleri için pek beğenmedim.. ama değişik olması hşuma gitti.. özellikle bağlantı tipleri için 4 büyük kutucuk şekline getirmeler oldukça faydalı olmuş.

akabinde gmail i girip senkron başlattım. gmail den sadece kişiler ile 3-5 not geri geldi.. benim için not kısmı çok önemli.. detaylı incelemedim ama notların tamamı yoksa bile bir şekilde çözülür.. galerideki resimler geri döndü.. ama yüklediğim oyun ve programlar geri dönmedi

root isteyen titanium backup ile yedek almıştım pc ye.. şimdi onunla geri dönmek istiyorum onları..
bu versiyonda magisk göremedim.. veya root lu mudur bu rom ?

eğer rom root-lu değil ise bu versiyon için uygun magisk hangisidir ?

mi bulut dan geri dönüş ve seçilen yedekden dönme kısmını maalesef bulamadım. acemilik tabiki.

birde eski versiyonlarda.. özellikle google dan geri dönüşde üst kısımda aktif yürüyen işlemler gözüküyor idi.. şuan herhangi bir restore vs olmadığı için sanırım gözükmüyor.
daha önce volte gibi işlemleri aktifleştirmiş idim. her rom yükleme sonrasında bu adımları yeniden yapmak mı gerekli ?
klasik imai li cihaz. sim 2. hatda

yaşadıklarım şimdilik bu kadar

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
ilk kurulum sounsuz oldu... ama tema yüklemeye başladıktan sonra.. maalesef 3 tuş dan soldaki açık ekranları gösteren buton un özelliği garib bir şekilde kaynoldu.. bana açık sayfaları listelemek yerine boş bir sayfa çıkarttı. format faktory denilen silmeyi yapmam sonucu değiştirmedi...
bende 1 öncemi mix e döneyim dedim ama... kullandığım twrp (TWRP-3_3_1-12-REDMI_K20-By_TRabZonLu) den midir nedir bir türlü önceki stabil versiyonu yükleyemedim. sürekli fastboot a geri döndü.. .bende önceki twrp yi yükleyim dedim.. maalesef önceki twrp ye de dönemedim...

bende bu beta sürümünü yükledim şimdi.
ilk açılışda ülke ve dil seçeneklerinden sonra.. ilk adım olan gmail i seçmeden yeni kurulum gibi pass geçtim.. maalesef şifre ekranını bir türlü geçemedim. sürekli o ekrana dönünce bende ekran kilit şifresini 1234 yapıp kurulumun sorunsuz tamamlanmasını sağladım. kurulum sonrası 2 defa reboot yaptım.. sistem herhangi bir yerde takılma yaşayacak mı diye... sorun çıkartmadan açıldı.. hemen gidip ekran şifre kilidini kaldırdım

görsellik olarak değişik olsa bile maalesef ip ye benzettikleri için pek beğenmedim.. ama değişik olması hşuma gitti.. özellikle bağlantı tipleri için 4 büyük kutucuk şekline getirmeler oldukça faydalı olmuş.

akabinde gmail i girip senkron başlattım. gmail den sadece kişiler ile 3-5 not geri geldi.. benim için not kısmı çok önemli.. detaylı incelemedim ama notların tamamı yoksa bile bir şekilde çözülür.. galerideki resimler geri döndü.. ama yüklediğim oyun ve programlar geri dönmedi

root isteyen titanium backup ile yedek almıştım pc ye.. şimdi onunla geri dönmek istiyorum onları..
bu versiyonda magisk göremedim.. veya root lu mudur bu rom ?

eğer rom root-lu değil ise bu versiyon için uygun magisk hangisidir ?

mi bulut dan geri dönüş ve seçilen yedekden dönme kısmını maalesef bulamadım. acemilik tabiki.

birde eski versiyonlarda.. özellikle google dan geri dönüşde üst kısımda aktif yürüyen işlemler gözüküyor idi.. şuan herhangi bir restore vs olmadığı için sanırım gözükmüyor.
daha önce volte gibi işlemleri aktifleştirmiş idim. her rom yükleme sonrasında bu adımları yeniden yapmak mı gerekli ?
klasik imai li cihaz. sim 2. hatda

yaşadıklarım şimdilik bu kadar
miuimix kendinden root lu. yedekleme biraz saklanmış resmen daha doğrusu geri getirme. ben titanim backup a güvenmiyorum miui nun kendi yedeklmesini kullanıyorum. cihazım< yedekle ve geri yükleme<mobil cihaz< seçtikten sonra en üstte yedekleme yazan yazının hemen yanında ama ekranın dışına taşmış şekilde yedekten geri yükleme yazıyor. sola çekerek yedekten geri yüklemeyi bulabilirsiniz. ama ben miui mix te hakkaten her sürümde bi şebeke problemi yaşadım.

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
miuimix kendinden root lu. yedekleme biraz saklanmış resmen daha doğrusu geri getirme. ben titanim backup a güvenmiyorum miui nun kendi yedeklmesini kullanıyorum. cihazım< yedekle ve geri yükleme<mobil cihaz< seçtikten sonra en üstte yedekleme yazan yazının hemen yanında ama ekranın dışına taşmış şekilde yedekten geri yükleme yazıyor. sola çekerek yedekten geri yüklemeyi bulabilirsiniz. ama ben miui mix te hakkaten her sürümde bi şebeke problemi yaşadım.
Miuimix magisk manager kurulu gelmiyor nasıl root menüsünü kullanacağız?

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
magisk i apk olarak yükelyin sadece. şundan biliyorum miuimix kurdum root isteyen programı açtım direk root yetkisi ekranı çıktı. eu da root yok misal kendim root ladım. sadece magisk apk indirin yeterli hocam.

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
magisk i apk olarak yükelyin sadece. şundan biliyorum miuimix kurdum root isteyen programı açtım direk root yetkisi ekranı çıktı. eu da root yok misal kendim root ladım. sadece magisk apk indirin yeterli hocam.
O şekilde apk kurarak yaptım oldu hocam sağolun

Üst Alt