Şarj olarak fark görmedim aynı hızda şarj ediyor geri kalan hepsinde sorun varŞu konuda yaşanılan problemler var mı bi bakar mısınız bu romda?
Yardım - MIUI 12 Yaşanılan Sorunlar (Geri Bildirim)
Mi 9T Pro MIUI 12 gözlemlenen sorunlar (Temiz kurulum yapılmıştır) - hızlı şarj özelliği kaybolmuş tel yavaş şarj oluyor. - her zaman açık ekran 10 sn ayarlı olsa bile kapanmıyor. - ses tuşlarından ses barlarını parmağımızla sürükleyince ayar kalıcı olmuyor. - chrome üst çubukta karanlık modda...forum.miuiturkiye.net
Eu 12 romdaki hatalardan dolayı romu kaldırdım. Bir arkadaş MIUI 11 rom üzerine 2 wipe yaparak MIUI 12 romu kurduğunu ve sorunların %90 ının kalmadığını yazmış. Sizlerin fikri nedir bu konuda?StreX mi 9 lite için çıktı hocam
Eu 12 romdaki hatalardan dolayı romu kaldırdım. Bir arkadaş MIUI 11 rom üzerine 2 wipe yaparak MIUI 12 romu kurduğunu ve sorunların %90 ının kalmadığını yazmış. Sizlerin fikri nedir bu konuda?
Yani miui12 romdaki hataların miui11 son beta üzerine kurulması ile düzelmesi mümkün değil diye düşünüyorsunuz.Ben her roma geçişte format data yaparak geçtiğim için kurulumla alakalı sorunları yaşamıyorum....
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net