- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 19
Mi 10 lite zoom için yokmu
Merhaba arkadaşlari kurulum adımlarını eksiksiz yaptım fakat bootloader ekranında küp döner şekilde kaldı. Bende romu yükledikten sonraki wipe data/cache yapmayı mantıksızlık olarak algılayıp sorunun ondan kaynaklandığını düşünüp tekrar kurmak istedim fakat dahili hafızaya ulaşamaz oldum. Karma karışık sayılar ve rakamlar gözüküyor ve pc' bağladığımda yeni rom atamıyorum. Yardım edebilecek var mı lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 dipper cihazım bu arada, çaresiz
Merhaba arkadaşlari kurulum adımlarını eksiksiz yaptım fakat bootloader ekranında küp döner şekilde kaldı. Bende romu yükledikten sonraki wipe data/cache yapmayı mantıksızlık olarak algılayıp sorunun ondan kaynaklandığını düşünüp tekrar kurmak istedim fakat dahili hafızaya ulaşamaz oldum. Karma karışık sayılar ve rakamlar gözüküyor ve pc' bağladığımda yeni rom atamıyorum. Yardım edebilecek var mı lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 dipper cihazım bu arada, çaresiz bekliyorum.
Ben mi 9 SE de kullanıyorum benim hoşuma gitti romCraweL, hocam poco x3 için göremedim ancak telegram gruplarında sanirim 12.0.8 sürümü var indirdim ancak kurmaya çekiniyorum brick olur diye