- Adım
- Semih
- Cihazım
- Xiaomi mi 5
- Konular
- 7
Mi 10 t pro ya nedense bir türlü güncelleme gelmedi
Miuimix kurmayalı uzun zaman olmuştu, hazır oyunun obb dosyasını yanlışlıkla silmişken bi kurayım stabil, beta tercihiniz nedir hocamRN 8 e romu kurdum açılış animasyonu MMX kübü muhteşem olmuş.Kurulum sorunsuz tamamlandı.Temalar şahane.Kurmayı düşünen arkadaşlar bence hiç düşünmeyin.Bu romda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
Beta iyidir. Sırf Spotify de müzik çalarken bildirim çubuğunda küçücük gözükmesin diye stabil yüklemem Tabi MIUI 11 diyorsanız MIUI 12 derseniz stabili iyidir hocam.Miuimix kurmayalı uzun zaman olmuştu, hazır oyunun obb dosyasını yanlışlıkla silmişken bi kurayım stabil, beta tercihiniz nedir hocam
Stabil miui v12.0.3.0 indirdim bileBeta iyidir. Sırf Spotify de müzik çalarken bildirim çubuğunda küçücük gözükmesin diye stabil yüklemem Tabi MIUI 11 diyorsanız MIUI 12 derseniz stabili iyidir hocam.
stabil kurdum hocamMiuimix kurmayalı uzun zaman olmuştu, hazır oyunun obb dosyasını yanlışlıkla silmişken bi kurayım stabil, beta tercihiniz nedir hocam
güle güle kullanınStabil miui v12.0.3.0 indirdim bile
12 ise sorun yokStabil miui v12.0.3.0 indirdim bile
Aynen öyle hocam12 ise sorun yok
Yeni güncelleme geldi miui 12.5 and 11 ben yükledim çok iyiRN 8 e romu kurdum açılış animasyonu MMX kübü muhteşem olmuş.Kurulum sorunsuz tamamlandı.Temalar şahane.Kurmayı düşünen arkadaşlar bence hiç düşünmeyin.Bu romda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
Ben bugün enson çıkan 21.2.3 miui 12.5 and 11 beta romu yükledim harika şimdilik hiçbir hatayla karşılaşmadımMi Note 10 (tucana) için weekly ya da stable kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Başlık altında yazabilirlerse sevinirim.