- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Bunu mu dedin?Sistem başlatıcı uygulamasını apk olarak atabilir misin
Bunu mu dedin?Sistem başlatıcı uygulamasını apk olarak atabilir misin
3. Parti tema yüklemeye bile izin veriyor ancak bazı kullanıcılar maalesef ciddi sorunlar yaşıyor bu konuda.. Anlamıyorum bazıları istediği gibi temaları yüklerken bazıları kullanamıyor temaları.. Kendi adıma mutluyum, sorun yaşamadım.. Gerçi romu değiştirdim, başka bişi buldumBende yükledim yenilerde hava durumu hiç açılmıyordu başka APK ile hallettim ama temalar dan bişey inmiyor yüklenmiyor global cin APK kedi denedim yine aynı nasıl çözülür bu temalar arkadaşlar?
Müsadenizle ben fikrimi söyleyeyim. Cumartesi denedim . tatmin edici değil rom . hatta yavaş bile denebilirBenim anladığım, Çin romuna kim dokunursa dokunsun berbat ediyor GODfloky hocam miui lite nasıl sizce
Benimde pek hoşuma gitmedi ancak başka bir rom buldum.. Birazdan konusunu açarım hocam.. Kullandığım en iyi miui rom, başka da bişi demiyorumMüsadenizle ben fikrimi söyleyeyim. Cumartesi denedim . tatmin edici değil rom . hatta yavaş bile denebilir
Nedir hocam Merak ettimBenimde pek hoşuma gitmedi ancak başka bir rom buldum.. Birazdan konusunu açarım hocam.. Kullandığım en iyi miui rom, başka da bişi demiyorum
Çok merak etme, Android 10, miui 12 yani enhanced filan değilNedir hocam Merak ettim
Sana katılmıyorum hocam, konusunu açtım, rom çok iyi.Fıs hocam o zaman android 10 miui 12 kağnı gibi