- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Benim ben.. Telegramda ki MetinMemnun oldum hocam teşekkür ederim sağolun hocam
Benim ben.. Telegramda ki MetinMemnun oldum hocam teşekkür ederim sağolun hocam
Bende 12.5.2 vardı bir türlü mtz uzantılı dosya yuklenmiyordu uygulanmıyor yani ve fontlar çince falan olduğu için geri değiştim yoksa ortalama 7 saat ekran süresi veriyordu..Bunun 12.5.3 olanını indiriyorum umarım sıkıntı olmaz
Mtz ve yazı tipi uyguladim tema market fixi vardı.Bende 12.5.2 vardı bir türlü mtz uzantılı dosya yuklenmiyordu uygulanmıyor yani ve fontlar çince falan olduğu için geri değiştim yoksa ortalama 7 saat ekran süresi veriyordu..
Ne ile yukleniyordu peki kardeşim magisk mi recovery mi? Bide o tema fixı 12.5.3 içindi yanlış hatırlamıyorsam 12.5.2 ye oluyor muydu?Mtz ve yazı tipi uyguladim tema market fixi vardı.
Ben benim kurduğuma denedim yani 12.5.3 e. Recovery den flash ile yukledim.Ne ile yukleniyordu peki kardeşim magisk mi recovery mi? Bide o tema fixı 12.5.3 içindi yanlış hatırlamıyorsam 12.5.2 ye oluyor muydu?
Valla bu çok iyiymiş ben o sorundan dolayı rom değiştirdim ama o sıkıntı böyle çözülüyor ise kullanılacak mui costum romlardan en iyisi diyebilirim ortalama 7 saat ekran süresi hiç düşmedi genellikle hocam...Ben benim kurduğuma denedim yani 12.5.3 e. Recovery den flash ile yukledim.
linki yenilermiisnizMIUILITE | MIUILiteCN Sürümü (Saf Çin Yazılımına Dayalı)
ÖNEMLİ NOT: Bu sürümde gapps gömülü olarak geliyor (xiaomi.eu gibi) ek olarak flashlamanıza gerek yok.
Değişiklik günlüğü:
• Varsayılan olarak Google play sertifikalı cihaz
• Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü yanıt verme hızı
• Birkaç işe yaramayan framework ve uygulam kaldırıldı
• Endonezya dili eklendi
• Tüm dil çeviri sorunları düzeltildi (muhtemelen)
• Yalnızca temel Google uygulamaları eklendi
• Sistem uygulamalarını güncelleme - yükleme özelliği eklendi
• Google kişi senkronizasyon sorunları düzeltildi
• Çevirici Kullanıcı Arayüzü sorunları düzeltildi
• bazı diğer hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler.
Not:
• Redmi logosunda kalmamak için lütfen flash ziplerinize vbmeta ekleyin, aksi takdirde kalırsanız şikayet etmeyin.
Lütfen ilk açılıştan sonra rom'a oturması için biraz zaman verin ve animasyonları devre dışı bırakmanız şiddetle tavsiye edilir.
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Vbmeta:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum:
rom dosyasını indirin
System / Dalvik / Data / Cache - Vendor 5 wipe yapın.
rom dosyasını flashlayın, sonrasında dfe ya da dm verity flashlayın (eğer orangefox kullanmıyorsanız) magisk flashlayın (opsiyonel) ve vbmeta flashlayın.
Format data yapıp yeniden başlatın.