indirme işlemi olmuyor 24 saati bekleyin yazmakta
Hocam vbmeta için bilgisayar gerekiyor maalesef bende bilgisayar yok başka bir çözüm öneriniz var mı vbmeta haricinde gappsten kaynaklı değilmiş bu aradaVbmeta flashlayın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rom'u flaşlayın ve bitgapps flashlamayın önyükleme yapıp yapamayacağına bakın. eğer yapmazsa vbmeta flashlayın ve öyle deneyin
Merhaba hocam bu vtmeta her cihazda farklı mı yoksa aynı mı varsa link verebilir misiniz size zahmet?Vbmeta flashlayın hocam
rom'u flaşlayın ve bitgapps flashlamayın önyükleme yapıp yapamayacağına bakın. eğer yapmazsa vbmeta flashlayın ve öyle deneyin
Vbmetayi twrp kullanarak flashlayabilirsiniz hocam dosya atarım sizeHocam vbmeta için bilgisayar gerekiyor maalesef bende bilgisayar yok başka bir çözüm öneriniz var mı vbmeta haricinde gappsten kaynaklı değilmiş bu arada
Hocam her cihazda farklı oluyorMerhaba hocam bu vtmeta her cihazda farklı mı yoksa aynı mı varsa link verebilir misiniz size zahmet?
Cevabınız için teşekkür ederim hocam araştırdım buldum çin sürümünde mui logosuna bile geçmiyordu bu vbmeta yükleyince sorun çözüldü cihaz açıldı hocamVbmetayi twrp kullanarak flashlayabilirsiniz hocam dosya atarım size
Hocam her cihazda farklı oluyor
Benim hoşuma gitmedi , klasik Android 11...Kullanıcı yorumu alabilir miyiz
Bana aospden sonra eski eu stabil bile yavaş geliyor ama bi ümit enhanced bekliyor insanBenim hoşuma gitmedi , klasik Android 11...
Hocam atarsanız çok sevinirim ve romdan önce mi sonra mı gappden magiskten sonra mı o sırayı da söylerseniz ayrıca memnun kalırım şimdiden teşekkür ederimVbmetayi twrp kullanarak flashlayabilirsiniz hocam dosya atarım size
Hocam her cihazda farklı oluyor