Yardım Miui9 Ekran Geç Uyanma Sorunu Redmi Note 4 Snapdragon 64GB

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık iki gün önce bir arkadaşıma aldığımız Redmi Note 4 64GB Snapdragon cihazda Miui 9.0.3.0 güncellemesinden sonra cihaz zaman zaman 5-6sn geç uyanıyor. Hem parmak izinde hem de tuşla açmaya çalışınca durum aynı.Yazılım ve cihaz bilgilerinin ekran görüntüsünü aşağı bırakıyorum. Adama cihazı ısrarla aldırdım, problem yaşamak istemiyorum. Lütfen yardımcı olunuz. Cihaz zaten Miui Türkiye onaylı satıcı Cepport'tan alındı.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Ben yapmadım. Bilen biri yaptı nerden nasıl yaptı orasını forumda bu konularda daha iyi olan arkadaşlara sorabilirsiniz. Bu donanım testleri ekranlarından yaptı sanırım ama emin değilim.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam kernel-çekirdek sürümüne 4-5 kez tıklayınca donanım testi ekranı çıkıyor

Oyla:

Atlas06

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
As
Cihazım
Redmi not4
Konular
5
Hocam pass demek geç demek. Pass demez fail der
Biliyorum da yeşil yazı ile pass yazıyor. Valla kafayı kırmak üzereyim. Bazen hiç açılmıyor. 3_4 defa tus, parmak izi kombinasyonu yaparak açıyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam trafikte de yeşil ışık geç demek. Pass da geç demek.yeşil de sorun yok okey demek.kafayı yemene gerek yok.bunlar yazılımsal şeyler. Ben telimi ilk aldığımda miui8 global kararlı rom yüklüydü.parmak izi o kadar hızlıydı ki nerdeyse daha dokunmadan açıyordu,şimdi eu rom kullanıyorum, o kadar hızlı değil ama bu benim için problem değil.tele eu rom yüklersiniz olur biter. Sıkıntı yapacak bişey değil bu.

Oyla:

Atlas06

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
As
Cihazım
Redmi not4
Konular
5
Hocam trafikte de yeşil ışık geç demek. Pass da geç demek.yeşil de sorun yok okey demek.kafayı yemene gerek yok.bunlar yazılımsal şeyler. Ben telimi ilk aldığımda miui8 global kararlı rom yüklüydü.parmak izi o kadar hızlıydı ki nerdeyse daha dokunmadan açıyordu,şimdi eu rom kullanıyorum, o kadar hızlı değil ama bu benim için problem değil.tele eu rom yüklersiniz olur biter. Sıkıntı yapacak bişey değil bu.
Miui pro hariç hepsini denedim. İlk bir kaç saat iyi çalışıyor. Sonra açılmıyor. En son stock rom yükledim onda da durum aynı maalesef. Bazen cihazı açmak için 10_15 saniye uğraşıyorum. Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.

Oyla:

clbemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Celebi
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar, 2 gündür telefonumda çok absürt bir hata var durup dururken ekran donmaya başladı örnek vermek gerekirse tuş kilidini açıyorum arka planda açılıyor ama ekran siyah yada tuş kilidi ekranı görünüyor sanki screenshot alıp ekrana koymuşum gibi ekran donuk duruyor ama arkada tıklama işlemleri gerçekleşiyor yani ezberden müzik falan açabiliyor yada telefonu kapatabiliyorum. ve bu sadece kilit açarken değil durup dururken her ekranda başıma geliyor örneğin instagrama giriyorum tak diye kitleniyor ama dediğim gibi arkada hala işlere devam edebiliyorum ezberden, tuşları kitleyip açıyorum ama ekran donduğu gibi duruyor. anlamadığım nokta bu yazılımsal bişey mi donanımsal birşey mi garantiye yollamak istemiyorum yorumlara baktım hiç kimse memnun değil bozuk olan telefonu daha da bozuk hale getirmişler genelde ve 2 aydan erken telefon alan yok şikayet sitelerinde onlarca şikayet var .

Fabrika ayarlarına döndürdüm telefon resetlenirken bile aynı şekilde ekran donuyo arkada işler devam ediyor.
acaba miuı 9 ile alakalı olabilir mi ben bilgisayar üzerinden sistemi komple baştan yükleme şansım var mı lütfen yardımcı olur musunuz ?

Yardım - xiaomi mi 6 ekran donma sorunu [ACİL YARDIM]

Oyla:

Atlas06

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
As
Cihazım
Redmi not4
Konular
5
Sorunun ne olduğunu buldum. Araştırma yaparken Casper marka bir telefonda da aynı sorundan bahsedilmiş. Hafıza kartını çıkarınca sorunun kaybolduğunu belirtmiş. Bende aynısını yaptım hafıza kartını çıkardım. 3 saati geckindir kullanıyorum. Hiç sorun yapmadı. Herşey olmasi gereken gibi çalışıyor. Boş yere kaç gündür rom ile uğraşmışım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar denesin.

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Sorunun ne olduğunu buldum. Araştırma yaparken Casper marka bir telefonda da aynı sorundan bahsedilmiş. Hafıza kartını çıkarınca sorunun kaybolduğunu belirtmiş. Bende aynısını yaptım hafıza kartını çıkardım. 3 saati geckindir kullanıyorum. Hiç sorun yapmadı. Herşey olmasi gereken gibi çalışıyor. Boş yere kaç gündür rom ile uğraşmışım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar denesin.

Doğru olabilir. Çünkü son işlemden sonra arkadaşıma her ihtimale karşı hafıza kartını takma demiştim. Henüz bana aynı şikayetle dönüş yapmadı.

Oyla:
Üst Alt