Depoya atıp recovery ile yüklemen gerek. Telefonu usb hata ayıklama moduna alıp denehocam romu oluşturdum ama bir türlü yükleyemiyorum.mi note pro cihazım. mıuı 7 6,1,28 weekly yüklü tüm driver ları yükledim ama mipc sulite a bile baglanamıyorum aygıt yöneticisinde usb device de ünlem var.sizce bumudur sorun .hangi yoldan hangi programla yüklememi tavsiye edersiniz.
Aleyküm selam. İlk öcne cihazınız bootloadır kilidini kaldırmanız gerekmektedir. Daha sonra Türkçeleştirme işlemlerini aynen yapın yeni oluşan Rom'u cihazınıza flaşlayınhocalarım selamınaleyküm bu işte biraz yeni sayılırım xiaomi redmi not 3 pro (snapdraagonlu) telefon uygulayamıyorum bunu turçe yapmam için önerileriniz varmıdır?
Evet başvuru yapmanız gerekmektebunun sanırsam bi programla değil direkt bi basvuruyla istek yapıp 10 gun bekliyoruz sanırsam dogrumudur hocam forumlarda oyle seylerde okudum cunki kafam kazan gibi oldu zaten çin sitesnden tutunda ingilizce olan siteler turkiye kafam davul 2 gundur ugrasıyorum ambalaj oldum
ben rom bulamadım pro için varsa lınk verırmısınız bende tr cevırcemdehocalarım selamınaleyküm bu işte biraz yeni sayılırım xiaomi redmi not 3 pro (snapdraagonlu) telefon uygulayamıyorum bunu turçe yapmam için önerileriniz varmıdır?