toplanmayan bir apk'i at bana bakim ne hatası veriyormuşGodzillayi silince xmlde bazı satırlar hata veriyor. Edilmeyince de compile yapilamiuor
toplanmayan bir apk'i at bana bakim ne hatası veriyormuş
Dediğim gibi frameworklar eksik kalıyor. apk tam parçalanmıyor, tam parçalanmadığı içinde toplamada hata veriyor. Sitede bunun için anlatım var. Orda anlatılanları uygulayarak romdaki apkleri jbarta ekleyip kullanman gerekbu hocam :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam kusura bakma bulamadım dediğin konuyuDediğim gibi frameworklar eksik kalıyor. apk tam parçalanmıyor, tam parçalanmadığı içinde toplamada hata veriyor. Sitede bunun için anlatım var. Orda anlatılanları uygulayarak romdaki apkleri jbarta ekleyip kullanman gerek
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/miui-icin-apktool-kullanimi.2583/hocam kusura bakma bulamadım dediğin konuyu
Alakası yok. Godzillayı silmeden önce onu hata olarak görüyor. Godzillayı silincede apk tam parçalanmadığı için o hatayı gösteriyor.yok hocam olmuyor godzilla silinince o xml kodları boşa çıktığı iin hata veriyor
Bende yok işte. Olsa tamam dicem. Belki dosyaların bir birine karıştı onu da bilemem ama ben işim bitince jbartı masa üstünden siler d sürücüsünden yeniden kopyalarım masa üstüne. Her zaman temiz çalışırım.ben parçaladığımda sendeki dosyaların aynısı bende de var