Rom [Miui12] Mortal Os Rom {Mi 9T Pro - K20 Pro} Rc13

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eline emeğine sağlık hocam clap~~

Forum Türkiye forumu ama kullanıcı adı "CAPİTAL" wait~~facepalm~~

Gereksiz,dengesiz, ufak çaplı bir gerginlik olmuş ama "meyve veren ağaç taşlanır" misali bu tarz durumlar her daim yaşanır,siz bildiğiniz yoldan şaşmayın, tekrardan elinize-emeğinize sağlık.....

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Eline emeğine sağlık hocam clap~~

Forum Türkiye forumu ama kullanıcı adı "CAPİTAL" wait~~facepalm~~

Gereksiz,dengesiz, ufak çaplı bir gerginlik olmuş ama "meyve veren ağaç taşlanır" misali bu tarz durumlar her daim yaşanır,siz bildiğiniz yoldan şaşmayın, tekrardan elinize-emeğinize sağlık.....
Ayrıntı on numara tebrikler :D

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Hocam tartışmaya gerek yok ben son değişiklikler listesini çevirip sunayım size, forum hepimizin herkes bir ucundan tutarsa hepimiz faydalanırız:

RC5 Değişiklikler listesi:
- Yeni parmak izi animasyonları eklendi - OP8 Energy, McLaren, Şerit ve Mavi Patlama
- İzin istenen tüm durumlarla ilgili hatalar düzeltildi. (GPay ve Zone Launcher gibi benzer uygulamalarda denendi)
- GPay tamamen kusursuz çalışana kadar sistem uygulamalarından kaldırıldı.
- Güvenlik uygulaması ve çekirdek bileşenler güncellendi..
- Durum çubuğu yazları ve ikonlar daha iyi görünebilmesi adına büyütüldü.
- Eski pil göstergesi stili geri getirildi. Biliyorum bir çoğunuz hoşlanmıyor ama ben sevdim :P Eğer beğenmezseniz düzeltiriz, destek grubuna yazın :)
- Senkronizasyon hizmetlerini kullanmak için dahili taleplerimize dayanarak Xiaomi Sim Aktivasyon hizmetlerini geri getirdik.
- Bazı gereksiz Xiaomi uygulamalarını kaldırdık - Quick Search Box vb. Diğerlerini hatırlamıyorum :P
- Tema yöneticisi tamamen düzeltildi, şu anda dışarıdan yüklenenler dahil tüm temaları destekliyor..
- Bazı sistem uygulamaları güncellendi.
- Çin ve EU Beta birleştirilerek hatalı yerler düzeltildi, örneğin ekrandan ses seviyelerini değiştirirken oluşan sorunlar..
- diğer düzeltmeler, optimizasyonlar ve hatırlamadığım daha başka bir çok şey :P

Son düzenleme:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam tartışmaya gerek yok ben son değişiklikler listesini çevirip sunayım size, forum hepimizin herkes bir ucundan tutarsa hepimiz faydalanırız:

RC5 Değişiklikler listesi:
- Yeni parmak izi animasyonları eklendi - OP8 Energy, McLaren, Şerit ve Mavi Patlama
- Tüm izin istenen durumlarla ilgili hatalar düzeltildi. (GPay ve Zone Launcher gibi benzer uygulamalarda denendi)
- GPay tamamen kusursuz çalışana kadar sistem uygulamalarından kaldırıldı.
- Güvenlik uygulaması ve çekirdek bileşenler güncellendi..
- Durum çubuğu yazları ve ikonlar daha iyi görünebilmesi adına büyütüldü.
- Eski pil göstergesi stili geri getirildi. Biliyorum bir çoğunuz hoşlanmıyor ama ben sevdim :P Eğer beğenmezseniz düzeltiriz, destek grubuna yazın :)
- Senkronizasyon hizmetlerini kullanmak için dahili taleplerimize dayanarak Xiaomi Sim Aktivasyon hizmetlerini geri getirdik.
- Bazı gereksiz Xiaomi uygulamalarını kaldırdık - Quick Search Box vb. Diğerlerini hatırlamıyorum :P
- Tema yöneticisi tamamen düzeltildi, şu anda dışarıdan yüklenenler dahil tüm temaları destekliyor..
- Bazı sistem uygulamaları güncellendi.
- Çin ve EU Beta birleştirilerek hatalı yerler düzeltildi, örneğin ekrandan ses seviyelerini değiştirirken oluşan sorunlar..
- diğer düzeltmeler, optimizasyonlar ve hatırlamadığım daha başka bir çok şey :P
Elinize sağlık hocam. Teşekkür ederim.

Üst Alt