- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzde 69 dan yüzde 25 e
Benim için yeterli görünüyor. Son sorum Peki geçişlerde takılma ve hata ile karşılaştınız mı?Yüzde 69 dan yüzde 25 e
Şu anda herhangi bir takilmaya rastlamadım daha hocam. İftarda kurmuştum.Benim için yeterli görünüyor. Son sorum Peki geçişlerde takılma ve hata ile karşılaştınız mı?
Anladım. İlginiz için çok teşekkür ederim. İndirip denicem. Hayırlı sahurlar bu arada..Şu anda herhangi bir takilmaya rastlamadım daha hocam. İftarda kurmuştum.
Rica ederim hocam. Size de hayırlı sahurlar.Anladım. İlginiz için çok teşekkür ederim. İndirip denicem. Hayırlı sahurlar bu arada..
Ayrıntı on numara tebriklerEline emeğine sağlık hocam![]()
Forum Türkiye forumu ama kullanıcı adı "CAPİTAL"
Gereksiz,dengesiz, ufak çaplı bir gerginlik olmuş ama "meyve veren ağaç taşlanır" misali bu tarz durumlar her daim yaşanır,siz bildiğiniz yoldan şaşmayın, tekrardan elinize-emeğinize sağlık.....
Elinize sağlık hocam. Teşekkür ederim.Hocam tartışmaya gerek yok ben son değişiklikler listesini çevirip sunayım size, forum hepimizin herkes bir ucundan tutarsa hepimiz faydalanırız:
RC5 Değişiklikler listesi:
- Yeni parmak izi animasyonları eklendi - OP8 Energy, McLaren, Şerit ve Mavi Patlama
- Tüm izin istenen durumlarla ilgili hatalar düzeltildi. (GPay ve Zone Launcher gibi benzer uygulamalarda denendi)
- GPay tamamen kusursuz çalışana kadar sistem uygulamalarından kaldırıldı.
- Güvenlik uygulaması ve çekirdek bileşenler güncellendi..
- Durum çubuğu yazları ve ikonlar daha iyi görünebilmesi adına büyütüldü.
- Eski pil göstergesi stili geri getirildi. Biliyorum bir çoğunuz hoşlanmıyor ama ben sevdimEğer beğenmezseniz düzeltiriz, destek grubuna yazın
- Senkronizasyon hizmetlerini kullanmak için dahili taleplerimize dayanarak Xiaomi Sim Aktivasyon hizmetlerini geri getirdik.
- Bazı gereksiz Xiaomi uygulamalarını kaldırdık - Quick Search Box vb. Diğerlerini hatırlamıyorum
- Tema yöneticisi tamamen düzeltildi, şu anda dışarıdan yüklenenler dahil tüm temaları destekliyor..
- Bazı sistem uygulamaları güncellendi.
- Çin ve EU Beta birleştirilerek hatalı yerler düzeltildi, örneğin ekrandan ses seviyelerini değiştirirken oluşan sorunlar..
- diğer düzeltmeler, optimizasyonlar ve hatırlamadığım daha başka bir çok şey![]()
ben teşekkür ederim esas hocam tüm çıkan romları hem deneyimleyip hem bizlerle paylaştığınız içinElinize sağlık hocam. Teşekkür ederim.