- Adım
- Kudret
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 50
Hocam Miui mix mi Mi room mu? Sizin düşüncenizi merak ediyorumBende şu an mi room 11.0.8.0 deyim
Hocam Miui mix mi Mi room mu? Sizin düşüncenizi merak ediyorumBende şu an mi room 11.0.8.0 deyim
Miui 11 de ikiside aynı hocam.Hocam Miui mix mi Mi room mu? Sizin düşüncenizi merak ediyorum
Mi Room 11.0.8 romuyla gelen kernel ile Candy 6.1 arasında bir fark var mı hocam? Sizin Candy kernel tercih sebebiniz nedir diye sorsam ne dersiniz değerli hocam.6.1 Candy 66hz ve driver yüklü şu anda bende de.
Daha güncel olduğu ve 66 Hz olarak attığım için hocam. Cihaz daha az ısınıyor.Mi Room 11.0.8 romuyla gelen kernel ile Candy 6.1 arasında bir fark var mı hocam? Sizin Candy kernel tercih sebebiniz nedir diye sorsam ne dersiniz değerli hocam.
Hocam özür diliyerek bir soru daha var kernel 66hz olarak nasıl ayarlanır? Ya da direk yükleyince 66hz olarak mı yükleniyor? Şimdiden teşekkürler.Daha güncel olduğu ve 66 Hz olarak attığım için hocam. Cihaz daha az ısınıyor.
Hemen şöyle bırakayım ben hocamHocam özür diliyerek bir soru daha var kernel 66hz olarak nasıl ayarlanır? Ya da direk yükleyince 66hz olarak mı yükleniyor? Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler Mevlüt hocam maşallah hızınıza ferrari bile yetişemez.Hemen şöyle bırakayım ben hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu direk indirip twrpden flaslamanız yeterlidir.
Estağfurullah hocam.Teşekkürler Mevlüt hocam maşallah hızınıza ferrari bile yetişemez.
Birde vulkan gpu driver modülünü magisk ten kurun. Mis gibi kullanın inşallah hocam.Teşekkürler Mevlüt hocam maşallah hızınıza ferrari bile yetişemez.
Oyun oynamıyorum hocam, bunun ne faydası var ki?Birde vulkan gpu driver modülünü magisk ten kurun. Mis gibi kullanın inşallah hocam.