Çalışıyor hocam bir sıkıntısı yok. Yüklemeyle ilgili bir problem olmuştur. Yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.Parmak izi okuma çalışmıyor bunun dışında şimdilik bir sorun göremedim paylaşım için teşekkürler.
Bütün romları deniyorum. Miroom 20.6.23 betayı kurdum. Beğendim. Üstüne de Masikte bulunan açılış animasyonunu attım twrpden. Sonrasında magisk midir nedir, artık kullanmadığımdan bilmiyorum ona girdim oradan rootu direk kaldırdım. Çiçek gibi oldu. Batarya hızlı bitmesi gibi bir talihsizlik ile karşılaşmazsam eğer bir yıl kafam rahat tavsiye ederim.
ertanyetginoglu hocam 40 saniyelik videoyu 3 parça şeklinde otomatik paylaştı çok şükür kurtulduk bu beladan da![]()
Kişilere izin ver dediğinizde düzelmesi lazım. Olmadıysa programın verilerini sil deyip tekrar izin verdiğinizde düzelecektir.WhatsApp da isimlern silinip numra şeklinde görünmesi sorununu yaşayn ve çözümünü bilen var mı acaba?
Direk üstüne kurun hocam. Kurulum sonrası cache ve dalvik cache wipe yapın.Merhaba arkadaşlar. Ben de 20.5.21 var. Güncel romu kurmak istiyorum ama cihazı sıfırlamaktan sıkıldım. İçindekileri silmeden kurmanın bir yolu var mı ?
Herhangi bir kaybım olmaz değil mi ? Çok teşekkürler cevabın için.Direk üstüne kurun hocam. Kurulum sonrası cache ve dalvik cache wipe yapın.
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi