MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Mi Room Beta Rom 20.7.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Merhaba arkadaşlar. Benim mi room sürümüm 20.3.5 yani bayadır güncellemiyorum. Bu son sürüme geçmek için ne yapmam lazım ? Oto güncellemesi yok mu mi roomun ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü çok anlamıyorum bu işlerden.
Ota güncelleme var hocam, büyük ihtimalle siz bunu ayarlardan kapatmış olabilirsin. Kontrol için ayarlar,telefon hakkında, miui sürümü üzerine tıklayın güncel sürümü kontrol et butonuna basın karşınıza çıkacaktır. Veya bu konunun başında verilen linkten indirin ve rom yükleme adımlarını uygulayın.

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Dostum dediğin şekilde girdiğimde karşıma sadece indir çıkıyor. Seçeneklerde de oto yok. Eski sürüm olduğu için oto yok sanırım. Nasıl yapacağım ?

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Dostum dediğin şekilde girdiğimde karşıma sadece indir çıkıyor. Seçeneklerde de oto yok. Eski sürüm olduğu için oto yok sanırım. Nasıl yapacağım ?
Öyle olur zaten hocam kendi kendine güncelleme yapmaz. Önce rom iner ardından twrpye girer ve rom yüklenir.
Naçizane tavsiyem önce romu konu başındaki linkten indirip twrp ye girip yüklemeniz olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam isterseniz bir iki hafta daha bekleyin rom biraz daha otursun halen stabil olmadığı söyleniyor yorumlarda. Gene de siz bilirsiniz.

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Öyle olur zaten hocam kendi kendine güncelleme yapmaz. Önce rom iner ardından twrpye girer ve rom yüklenir.
Naçizane tavsiyem önce romu konu başındaki linkten indirip twrp ye girip yüklemeniz olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam isterseniz bir iki hafta daha bekleyin rom biraz daha otursun halen stabil olmadığı söyleniyor yorumlarda. Gene de siz bilirsiniz.
O zaman stabil romu beklemem daha faydalı olur ama o zaman yine bilmiyor olacağım nasıl güncellendiğini. Bi konu var mı bu konuyla ilgili ? Güncelleme yapayım derken bir şeyleri bozmak istemiyorum çünkü.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
O zaman stabil romu beklemem daha faydalı olur ama o zaman yine bilmiyor olacağım nasıl güncellendiğini. Bi konu var mı bu konuyla ilgili ? Güncelleme yapayım derken bir şeyleri bozmak istemiyorum çünkü.
Hocam, forumda telefon modelinize ait bölüm içerisinde bir çok konu ve rom güncellemeleri ile ilgili paylaşımlar var orasını takip edin arada.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Mi room beta 20.5.29 ile konu güncellenmiştir.

Resmi değişiklikler:
Ekranda üç parmağınızı tutarak ekran alanının ekran görüntülerini oluşturma özelliği eklendi.
Ultra güç tasarrufu modunu değiştirdikten sonra kontrol merkezindeki kenarlardan anahtarların devre dışı kalması sorunu düzeltildi.
Kilit ekranında sahibiyle ilgili bilgilerin görüntülenmesi düzeltildi.
Durum çubuğundaki simgelerin optimize edilmiş sıralaması.
Durum çubuğunun açılan bildirim panelinde görüntülenmesi düzeltildi.
Game Turbo bölümünden oyunların toplu olarak kaldırılması eklendi.
Oyunları masaüstünden gizleme ve yalnızca Game Turbo bölümünde görüntüleme yeteneği eklendi.
Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRoom ekibinden değişiklikler:
Yeni kontrol merkezinde ve eski bildirim panelinde hava durumu tahminlerinin görüntülenmesi eklendi.
Ekran kesimi olmayan aygıtlar için durum çubuğunda görüntülenen bildirim simgelerinin sayısı artırıldı.
Süper duvar kağıtları artık tüm cihazlar için "Ayarlar> Duvar Kağıtları" bölümünden kullanılabilir, masaüstünden simge kaldırıldı. Varsayılan olarak, yalnızca Mars süper duvar kağıtları mevcuttur (sistemde ~ 200 MB kaydetmek için). Gerekirse, portaldan Super Earth duvar kağıdını ve Mars duvar kağıdı uzantısını tam yerelleştirme ile indirebilir ve uygulamayı her zamanki gibi yükleyebilirsiniz.
Eski hareketleri dahil etme özelliği kaldırıldı, çünkü Android 10'da kararsız sistem çalışmasına neden olabilirler.
Güncellenmiş uygulama Masaüstü ve Sağlık.
USB hata ayıklama bildirimi devre dışı bırakıldı.

Son düzenleme:

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Güncelleyen yok sanırım

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Güncelleyen yok sanırım

İlk Mıuı 12 den bu yana kullanıyorum hocam. Romun gittikçe daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eksikliklerin ve hataların giderilmesi konusunda iyiler.Örneğin, Aod ve wallpaper sorunu vardı bir önceki sürüm de, güncellemeyle düzelmiş. Akıcılık ve şişme konusunda herhangi bir sorun yaşamıyorum, Batarya performansı da ilk yayımlanan romdan daha da iyi, zamanla daha da iyiye gideceğini düşünüyorum.

tariktumanbay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nix
Cihazım
xiaomi K20 pro
Meslek
elektrık teknıkerı
Konular
1
İlk Mıuı 12 den bu yana kullanıyorum hocam. Romun gittikçe daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eksikliklerin ve hataların giderilmesi konusunda iyiler.Örneğin, Aod ve wallpaper sorunu vardı bir önceki sürüm de, güncellemeyle düzelmiş. Akıcılık ve şişme konusunda herhangi bir sorun yaşamıyorum, Batarya performansı da ilk yayımlanan romdan daha da iyi, zamanla daha da iyiye gideceğini düşünüyorum.
Ram kullanımında iyileşme varmı acaba son sürüm de ekran görüntüsü atma imkanın varmı rica etsem ram kullanımı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ram kullanımında iyileşme varmı acaba son sürüm de ekran görüntüsü atma imkanın varmı rica etsem ram kullanımı

Tabi, Ram kullanımında bir iyileşme göremedim malesef.
Maksimum gördüğüm 2.4 gb. kullanılabilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt