Candy Kernek de pil tüketimi nasıl acaba. Stock kernel mı candy mi pil açısından daha iyiTeşekkürler hocam sağolun,
Candy kernel 6.4 ve Sm8150 driverlarını kurdum. CPU testte çok daha stabil ve iyi performans gösterdi.
Candy Kernek de pil tüketimi nasıl acaba. Stock kernel mı candy mi pil açısından daha iyiTeşekkürler hocam sağolun,
Candy kernel 6.4 ve Sm8150 driverlarını kurdum. CPU testte çok daha stabil ve iyi performans gösterdi.
Candy Kernek de pil tüketimi nasıl acaba. Stock kernel mı candy mi pil açısından daha iyi
Hocam haftaya çıkacak sürümde kernel kullanmamanızı tavsiye ederim yapımcısı sorun oldgunu paylaşmış bugün çıkan cin kapalı betada yani haftaya miroomun getireceği olan sürüm parmak izi hiç calismaZTeşekkürler hocam sağolun,
Eu roomdan geçtim eu rooma hiç alışamamıştım zaten. Gördüğüm tek sorun var onun dışında gayet iyi.
Mesajları kaydırarak silme ve okundu yok
WhatsApp kişileri her çıkıştan sonra gözükmüyordu uygulamalardan izinler kişilere izin vererek çözülebilir
Roomun kendisinde reklam engelleyici var. Önceden hosts dosyasını silebiliyordum ama File Explorer şuan silmiyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Şarj durumunu daha test edemedim ama eu da çok hızlı bitiyordu.
Telefonun açılma süresi önceki miroomlara göre daha hızlı gibi geldi.
Sağolun archesm hocam.
Rica ederiz hocam,
Mesajları sil ve okundu özelliği Çin beta rom da olmayışına bağlıyorum, İlerleyen güncellemelerde eklenir umarım.
Whatsapp ilk kurulum da, Herzaman izin ver seçilirse bir sorun kalmıyor.
Silmek istediğiniz dosyayı tam olarak anlamadım hocam.
Bir günlük kullanıma göre gayet stabil geldi arayüz olarak. Performans için de ilerleyen günlerde netleşir.