MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Eu Beta Rom 20.12.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

butcherchef07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
REDMİ K20 PRO
Konular
0
bu eu rom u fastboot da flashlayamıyormuyuz global rom a twrp yükleyince rom siliniyor twrp de açılmıyor eu rom a geçemiyorum

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
bu eu rom u fastboot da flashlayamıyormuyuz global rom a twrp yükleyince rom siliniyor twrp de açılmıyor eu rom a geçemiyorum

Custom romları, Mi flash tool ile flashlayamazsınız.Custom romlar twrp ile kurulmaktadır.
Global rom kurulumu sonrası Magisk flashlayınız, Twrp kalıcı olacaktır.

butcherchef07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
REDMİ K20 PRO
Konular
0
twrp yükleyemeden magisk i nasıl yükleyeceğim twrp yi yüklediğim an rom siliniyor twrp de kayboluyor sürekli mi yazısı geliyor ama telefon açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom romları, Mi flash tool ile flashlayamazsınız.Custom romlar twrp ile kurulmaktadır.
Global rom kurulumu sonrası Magisk flashlayınız, Twrp kalıcı olacaktır.
saatlerdir rom yüklüyorum twrp yükleyince tekrar siliniyor tekrar rom yüklüyorum twrp yükleyince tekrar siliniyor twrp ekranınada gelemiyorum usb hata ayıklamada açık ama şu hatadan kurtulamadım

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Aşağıdaki adımları tek tek uygulayarak işlem yaparsanız herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınızdır.

Eu Beta romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Beta romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

butcherchef07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
REDMİ K20 PRO
Konular
0
Aşağıdaki adımları tek tek uygulayarak işlem yaparsanız herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınızdır.

Eu Beta romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Beta romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.
Sorumu yanlış anladınız ben twrp yüklüyorum ama twrp ekranı gelmiyor ve de yazılım siliniyor sonra tekrardan yazılım yükleyip tekrardan twrp yüklemeyi deniyorum ama yine yüklenmiyor büyük ihtimal twrp uyumlu değil bana mi9t pro ya en uygun en güncel twrp yükleme aracını gönderirmisibiz bytrabzonlununkiyle olmuyor minimal adb den manuel yükleyince hata alıyorum oyüzden twrp yükleme aracıyla yapıyordum ama oda twrp yüklendi diyor ama twrp ekranı gelmiyor

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Eu beta 20.6.11 linkleri eklenerek konu güncellenmiştir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Sorumu yanlış anladınız ben twrp yüklüyorum ama twrp ekranı gelmiyor ve de yazılım siliniyor sonra tekrardan yazılım yükleyip tekrardan twrp yüklemeyi deniyorum ama yine yüklenmiyor büyük ihtimal twrp uyumlu değil bana mi9t pro ya en uygun en güncel twrp yükleme aracını gönderirmisibiz bytrabzonlununkiyle olmuyor minimal adb den manuel yükleyince hata alıyorum oyüzden twrp yükleme aracıyla yapıyordum ama oda twrp yüklendi diyor ama twrp ekranı gelmiyor

Rehber konu da iki farklı Twrp sürümü mevcut ve ikisinin de tarafımca denenmiş ve kurulumu yapılmıştır.
Tek tuş yükleme aracı ile hata almadan işlemleri tamamlıyor iseniz, Ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak Twrp ekranına geçmeyi deneyiniz.
Hata alıyor iseniz adb fastboot sürücülerinizi kontrol ediniz.

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
Merak edenler için 20.6.4 Mi 9T Pro ekran ekran süresi;

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-11-22-10-16-023_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-06-11-22-10-16-023_com.miui.securitycenter.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2020-06-11-22-10-13-435_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-06-11-22-10-13-435_com.miui.securitycenter.jpg
    254,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

shadowmexo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyfullah
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
2
Şuan 20.6.4 kullanıyorum. Henüz bir problem yaşamadım. Yeni romda neler var acaba yenilik olarak

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
Şuan 20.6.4 kullanıyorum. Henüz bir problem yaşamadım. Yeni romda neler var acaba yenilik olarak
Şimdi yükledim hocam, kilit ekranı şarj animasyonu eklemişler, bir kaç hata giderilmiş hoş olmuş yükleyebilirsiniz.

Üst Alt