MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Eu Beta Rom 20.12.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Enesim880

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
6
Hoca bütün guncellemeleri yaparken sıfır dan kurulum yapmak zorunda kalıyorum bütün yazılanları yapmama rağmen her seferinde bütün verilerin kayıp oluyor sıfırdan kurulum yapmak zorunda kalıyorum cuma günleri zor oluyor sıfırdan kurulum falan verilerimi kaybetmeden nasıl kurulum yapabilirim hoca size güveniyorum siz yazabilirsiniz güncelleme yaparken veri kaybetmeden nasıl üzerine kurulum yapabilirim
Güncellemeyi direkt installden yükleyince hata mı veriyor

Sabertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sadi
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben ne zaman magisk yuklesem bootloop sorunu bas gosteriyor. Eger rootla isiniz yoksa hic yuklemeyin arkadaslar, genelde sorun cikaran sey o oluyor. Direkt romu kurup gecin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada romlari idm ile cekerseniz cok daha hizli iniyor,

Ekli dosyalar

• Screenshot_63.png
    Screenshot_63.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

TSENTURK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TOLGA
Cihazım
LG G3
Konular
1

Mi 9T Pro / K20 Pro
Eu Beta Rom Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum Talimatları

[ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]

* Eu Beta romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Beta romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

İndirme Bağlantıları

- /
- /
- /
- /
- / / /

Bilgilendirme

*** / /

** Twrp ile Ota üzerinden güncelleme sorunu yaşayanlar için Buradaki Linkten

* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
Hocam Dfe magisk flashladım MIUI ekraninda kaldı ne yapmak gerekli

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Hocam Dfe magisk flashladım MIUI ekraninda kaldı ne yapmak gerekli
Hocam power ve ses açma tuşuna bas twrp ekranına gel. Oradan temizleme ekranında veriyi biçimlendir de açılır ama herşey silinir sıfırdan kurulum yaparsın ben de öyle oldu

TSENTURK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TOLGA
Cihazım
LG G3
Konular
1
Hocam veriyi biçimlendirmek sıkıntı tekrar uygulama

Hocam power ve ses açma tuşuna bas twrp ekranına gel. Oradan temizleme ekranında veriyi biçimlendir de açılır ama herşey silinir sıfırdan kurulum yaparsın ben de öyle oldu
Hocam veriyi biçimlendirmek sıkıntı tekrar uygulama kurulumları ve ayarlar uğraşmak istemiyorum ben şöyle bir yol izledim romu tekrar flashladım cache/dalvik yaptım sistem açıldı daha sonra magisk flashladım Dfe nedense kilitliyor sistemi birde şöyle birşey var guncellemeden sonra tel twrp ekranına geri atıyorsa mi9t pro için diyorum k20pro /mi9tpro dönüştürücü flashlıyorum açılıyor bilginize

Son düzenleme:

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Hocam veriyi biçimlendirmek sıkıntı tekrar uygulama

Hocam veriyi biçimlendirmek sıkıntı tekrar uygulama kurulumları ve ayarlar uğraşmak istemiyorum ben şöyle bir yol izledim romu tekrar flashladım cache/dalvik yaptım sistem açıldı daha sonra magisk flashladım Dfe nedense kilitliyor sistemi birde şöyle birşey var guncellemeden sonra tel twrp ekranına geri atıyorsa mi9t pro için diyorum k20pro /mi9tpro dönüştürücü flashlıyorum açılıyor bilginize
Yani tüm uygulama ve ayarlar duruyor mu iyiymiş bir dahaki güncelleme de deniyelim

burak550

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6x
Konular
6
Arkadaşlar pil durumu nasil yeni sürümde 20.5.21 kullaniyorum yani 1 onceki sürümü harika pil dayanıklılığı var bu surumdeki deneyiminiz nasil

TSENTURK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TOLGA
Cihazım
LG G3
Konular
1
Arkadaşlar pil durumu nasil yeni sürümde 20.5.21 kullaniyorum yani 1 onceki sürümü harika pil dayanıklılığı var bu surumdeki deneyiminiz nasil
Şuan birşey demek için erken bu gece oyunlarda gösterir kendini ama iyi olacağına eminim sonuçta sadece hata düzeltmeleri var eklenen yeni özellik ekran fotosu hariç yok

Yusufslm9810

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Selim
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9

Mi 9T Pro / K20 Pro
Eu Beta Rom Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Kurulum Talimatları

[ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]

* Eu Beta romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Beta romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

İndirme Bağlantıları

- /
- /
- /
- /
- / / /

Bilgilendirme

*** / /

** Twrp ile Ota üzerinden güncelleme sorunu yaşayanlar için Buradaki Linkten

* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
Hocam yazılım güncelleme gelirse root yükleme işlemini tekrardan mi yapicaz yoksa magisk silinmicekmi?

Üst Alt