Hocam hızlı şarj göstermiyor idi ama hızlı şarj ediyordu telefonu
Ben de hem hızlı şarj görünüyor hem de hızlı şarj ediyor. Ben her zaman saatimi kurarım aynı yüzdeler arasında şarj ediyorum. Bu nedenle farklılık ben de yok.Hızlı şarj gösteriyor bend e ama yavaş yine
Evet biraz fazla ram kullanıyor, ancak yeniden başlatınca biraz daha fazla boş alan kalacaktır. Ben ilk yeniden başlattıktan sonra 2 GB ek ram boşa düştü. (K20 pro premium 12/512)Yeni sürümde aşırı derece ram tüketimi var bir önceki güncelleme de sorun yoktu 3.3 bos kalıyordu
Evet denedim ama 1 saat gecmeden tekrardan ayni sorun basliyor 1.5 gb kadar dusuyor bos kullanim gectigimiz guncellemede 3 gb asağı inmiyordu bir seyler yiyor ramiEvet biraz fazla ram kullanıyor, ancak yeniden başlatınca biraz daha fazla boş alan kalacaktır. Ben ilk yeniden başlattıktan sonra 2 GB ek ram boşa düştü. (K20 pro premium 12/512)
Redmi K20 Pro Premium Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim cihaz da uzun suredir miui yazisinda bekliyor. Nasil cozdunuz sorunu?yarım saatten fazla oldu sanırım
Hocam benim cihaz da uzun suredir miui yazisinda bekliyor. Nasil cozdunuz sorunu?
Twrp ve DFE Magisk ile kurulum yapmistim zaten. Format data yapmak istemiyorum, en az 2 gunum telefonu adam etmekle gidecek yoksa. Format data yapmadan bir cozumu yok mu bunun?Konuda yer alan Twrp ve DFE Magisk ile işlem yapınız.
Format data / yes - Reboot - Recovery sonrası Rom kurulumana devam ediniz.