Miui12 yüklü gelen poco x3 modeline bu rom yüklersem sıkıntı yaratır mı?
Tam ekran hareketleri kısmında göstergeyi gizle gibi bir şey olmalı, oradan kapatabilirsiniz. Bu arada ekran süresi nasıl hocam? Eu stabil miui 12 deyim hız iyi fakat şarj konusu biraz can sıkıyor.Stable romda (mi9t) ekranın altındaki kaydırma çubuğu nasıl kalkıyor
Hocam şu bahsettiğiniz rom nasıl bir şey acaba ne gibi özellikleri var normal eu dan farkı ne. Genel olarak problem vs var mı. Batarya süresi ne kadar. Tavsiye eder misiniz.Merhaba mi 10 ultra cihazımda xiaomi eu stabil 12.0.15 sürümü yüklü telefonuma xiaomi eu weekly 21.128 sürümünü yüklemek istesem twpden wipe data yapmam gerekiyor mu bilgilerimin silinmesini istemiyorum. Diyelim xiaomi eu weekly 21.1.28 sürümünü yükledim xiaomi eu weekly güncellemesi geldiğinde her güncelleme yüklemek istediğimde wipe data yapmak zorunda mıyım yani her seferinde bilgilerim silinir mi ? vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim....
Şu an kullandığım Xiaomi eu stabil sürümünün herhangi bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. Xiaomi weekly developer yani geliştirici sürümü oluyor bu sürümde ufakta olsa sorunlar olabilir ben weekly sürümüne android 11 ve MIUI 12.5 olduğu için geçmek istiyorum. Açıkçası daha önce mi note 10 pro kullandım ve her zaman global sürümde kullandım ve mi 10 ultrada glabal sürüm olmasını tercih ederdim ama olmadığı için mecburen globale yakın sürüm olan Xiaomi eu stabil kullanıyorum ....Hocam şu bahsettiğiniz rom nasıl bir şey acaba ne gibi özellikleri var normal eu dan farkı ne. Genel olarak problem vs var mı. Batarya süresi ne kadar. Tavsiye eder misiniz.