MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
Sizinle alakalı değil genel sorundu bu. Son beta da sorunu çözdüler ama bu seferde belli bir süre kullandıktan sonra kasma sorunu çıkıyor.
Son betada 2-3 saat kullanımdan sonra yine oldu bende. Her yeni betayı yükle dene, olmadı yine stabile dön, bıktırdı.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Ben şimdilik Pixel Experience geçtim. Düzeldiği zaman yine eubeta ya dönerim. Bu arada PixelExperience da 4. 5 saat ekran süresi aldım ilk defa bu romda bu kadar çok ekran süresi alıyorum.
Mi6

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
eu betada miu11 de yeni gelen 20.3.12 sürümü ile kilit ekranında ve animasyonlarda donma sorunu yaşıyorum. 20.3.5 sürümüne direk twrp den yükleme ile geçiş yapabilir miyim. geçiş yamak istediğim sürüm yine miui 11 ama daha eski bildiğiniz gibi. normal update gibi twrp den yükle desem sorun yaşar mıyım brick gibi vs?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada cihazım mi8.

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
eu betada miu11 de yeni gelen 20.3.12 sürümü ile kilit ekranında ve animasyonlarda donma sorunu yaşıyorum. 20.3.5 sürümüne direk twrp den yükleme ile geçiş yapabilir miyim. geçiş yamak istediğim sürüm yine miui 11 ama daha eski bildiğiniz gibi. normal update gibi twrp den yükle desem sorun yaşar mıyım brick gibi vs?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada cihazım mi8.
Bugün yarın 20.3.19 beta gelecek. Bence bekleyip yükseltin. Belki donma kasma sorunları giderilmiştir.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Mi 6 11.0.5 kurmalı mıyım? Şuan 11.0.2 kurulu ve şarjı oldukça kötü
11.0.5 buglarla dolu mi 6 için. Miui 11'in hiç bir esprisi olmadığı için miui 10.4.3 e döndüm telefon uçuşa geçti hız ve pil anlamında. Planlı eskitme sadece Apple değil android tarafında da mevcut. Artık değil sadece android güncellemesi android webview'i bile güncellemeyeceğim.

Artık telefon çöp olana kadar cache ve dalvik ya da format data ile aynı romu sıfırlarım. Bakalım kaç pil değiştirmelik ömrü var xiaomilerin, nand'ların yeterince dayanıklı olduğunu sanmıyorum.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
11.0.5 buglarla dolu mi 6 için. Miui 11'in hiç bir esprisi olmadığı için miui 10.4.3 e döndüm telefon uçuşa geçti hız ve pil anlamında. Planlı eskitme sadece Apple değil android tarafında da mevcut. Artık değil sadece android güncellemesi android webview'i bile güncellemeyeceğim.

Artık telefon çöp olana kadar cache ve dalvik ya da format data ile aynı romu sıfırlarım. Bakalım kaç pil değiştirmelik ömrü var xiaomilerin, nand'ların yeterince dayanıklı olduğunu sanmıyorum.

Ne gibi buglar var hocam

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1

Güncel sürümler dağıtılmaya başlandı.

20.3.19

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
İndirmeye başladım. Hiç bir değişiklik ve yeni özellik beklentim yok sadece şu bildirim ve bekleme ekranındaki kasmalar düzeltilse mutlu olacağım.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
İndirmeye başladım. Hiç bir değişiklik ve yeni özellik beklentim yok sadece şu bildirim ve bekleme ekranındaki kasmalar düzeltilse mutlu olacağım.
Haber bekliyorum hocam sizden kasma sorunu yüzünden kullanamadım.Düzelmişse bende yüklemeyi düşünüyorum.

Üst Alt