MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi9T Pro ile EU stabil 11.0.5 Romdayım. 11.0.7 Stabil rom düştü 2 gün önce.. Deneyen problem yaşayan var mıdır? Tavsiye eder misiniz, deneyimli arkadaşlardan nasıl update edileceği hakkında yardım rica ediyorum.

İlk linki muhakkak okuyun/inceleyin... İkinci link de sorunuzun cevabı mevcut...

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
Nazik cevabınız için teşekkür ederim..

Berkantfc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkant
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Mekatronik Teknike
Konular
6
Mi 6 11.0.5 kurmalı mıyım? Şuan 11.0.2 kurulu ve şarjı oldukça kötü

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
Mi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Redmi Note 7 Pro ile uyumlusu var mı bu romun ? RN7 var sadece gördüğüm kadarıyla. Daha doğrusu beta sürümün RN7 Pro için olanı yok sanırım stabil sürüm var sadece ben öyle gördüm :(

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Redmi Note 7 Pro ile uyumlusu var mı bu romun ? RN7 var sadece gördüğüm kadarıyla. Daha doğrusu beta sürümün RN7 Pro için olanı yok sanırım stabil sürüm var sadece ben öyle gördüm :(

Buyurun, beta sürüm

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
Mi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin
Bende animasyonlu duvar kağıdında oluyordu, sanki animasyonun bitmesini bekler gibi.. Animasyonlu olmayan duvar kağıdında olmuyor.. Cihaz Mi9t Pro

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Sizinle alakalı değil genel sorundu bu. Son beta da sorunu çözdüler ama bu seferde belli bir süre kullandıktan sonra kasma sorunu çıkıyor.

Üst Alt