- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Evet hocam. Tekrar hata alırsanız paketi tekrar indirinayni bu sekilmi olsun hocam
Evet hocam. Tekrar hata alırsanız paketi tekrar indirinayni bu sekilmi olsun hocam
tesekkur ederim hocamEvet hocam. Tekrar hata alırsanız paketi tekrar indirin
Hangi rom?Eh be hala düzlememiş, AOSP'a devam.
EU Mi 9 SEHangi rom?
indirip tekrar flashla iyileştirme yapmışlardır aynı sürüm üzerindeİyi günler Xiaomi mi5s Xiaomi eu stabil romdayim rom sürümüm 11.0.2.0 şimdi denetle dediğimde yine aynı sürüm 1.3GB'lık bir güncelleme öneriyor bu aynı benim kullandığım sürüm mu farklı mıdır acaba ??Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah teşekkür ederim peki sizce buradan indirmek mi mantıklı yoksa eu sitesinden indirip twrp ile flashlamak mi mantikli yada ikisi de aynı kapıya mı çıkıyor bir sorum daha var buradan flashladigim zaman magisk var cihazımda o gidicekmi ??indirip tekrar flashla iyileştirme yapmışlardır aynı sürüm üzerinde
Siteden indir. Normalde root gitmez ekran kilidini felan kaldır flashla sorun olursa diyr magis ve uninstaller indir dursuneyvallah teşekkür ederim peki sizce buradan indirmek mi mantıklı yoksa eu sitesinden indirip twrp ile flashlamak mi mantikli yada ikisi de aynı kapıya mı çıkıyor bir sorum daha var buradan flashladigim zaman magisk var cihazımda o gidicekmi ??
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
normal buradan sistem üzerinden indirdim kendi güncelleme yapar gibi twrp üzerinden flashladi magisk ve üzerindeki floppy kernel gitti daha sonra tekrar ikisinide twrp üzerinden flashladim kuruldular suanlik problem yok sistem detaylarına bakıyorum değişen bişey yok herşey aynı gibi sadece mi sağlık uygulaması gelmişSiteden indir. Normalde root gitmez ekran kilidini felan kaldır flashla sorun olursa diyr magis ve uninstaller indir dursun