MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bootloader kilidi açmak 1 hafta sürüyor. Onu yapın. Orangefoxa almak kolay. Telefonu kapatıp ses açma +power butonuna bastığınızda yüklediğiniz orangefox yükleme /kurtarma menüsü açılır. Eu rom gibi custom romlar ancak bu menüden yüklenebilir
Ben eu rom yükleyince guncellemer kendi mi gelicek yoksa hep twrpden kendim yüklemem mi gerekecek

Burakozcy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
4
Miu 11 de ki sorunları gideriyormu bu kurulum sarj sorunum var mesela eskisinden daha çabuk bitiyor duzeltiyormu bu sorunlari

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Ben de mi5'e stabil eu rom yükledim miui11, sensörlerde 70 dereceyi görünce dedim telefondan olmayalım. Gözlemlerim çok akıcı ama işlemcileri ful kullanıyor ondan çok ısınıyor sanırım. Dolayısıyla batarya çabuk bitiyor. Yeniden miui10 global'e geri döndüm. Korkuttu, mi5'e uygun değil sanırım, güncelleme almayacağı için bir deneyeyim demiştim. Çözümü bulan olursa yeniden denerim. Herkesin emeğinize sağlık.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben eu rom yükleyince guncellemer kendi mi gelicek yoksa hep twrpden kendim yüklemem mi gerekecek
Eu stabil manuel olarak yapılır, EU betada ota yolu ile kendiliğinden gelir yükle derseniz otomatik twrp'ye atar ve yükler. Derseniz ki hangisini tercih edersiniz, ben buradaki linklerden idm ile indirip manuel olarak twrp ile yüklemeyi tavsiye ederim size

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Arkadaşlar merhaba cihazim mi9Se rom global stabil ama eu rom'a gecmek istiyorum ne dersiniz hangisi iyi sizce eu rom stabil mi global stabil mi

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Eu stabil manuel olarak yapılır, EU betada ota yolu ile kendiliğinden gelir yükle derseniz otomatik twrp'ye atar ve yükler. Derseniz ki hangisini tercih edersiniz, ben buradaki linklerden idm ile indirip manuel olarak twrp ile yüklemeyi tavsiye ederim size
Hocam ama sıkıntı şu benim bilgisayarim yok yani başka birinde yapjcam o yüzden her güncellemeyi manuel indiremem bana kendisi gelmesi gerekiyor

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam ama sıkıntı şu benim bilgisayarim yok yani başka birinde yapjcam o yüzden her güncellemeyi manuel indiremem bana kendisi gelmesi gerekiyor
Eu beta tercih edin hocam. Diğer yolla da pc ihtiyaç yok. Ben telefona indiriyorum. Pc ihtiyacınız olan yerler bl kilidi açma ve twrp yüklerken

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Eu beta tercih edin hocam. Diğer yolla da pc ihtiyaç yok. Ben telefona indiriyorum. Pc ihtiyacınız olan yerler bl kilidi açma ve twrp yüklerken
Tamamdır hocam bootloader açılsın geçiş yapicam değer inşallah globali bozduguma

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Arkadaşlar merhaba cihazim mi9Se rom global stabil ama eu rom'a gecmek istiyorum ne dersiniz hangisi iyi sizce eu rom stabil mi global stabil mi

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt