Bana yardımcı olabilir misiniz özelden?Rica ederim kardeşim
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam xiaomi eu sürüm için dosya açılmış bu gece yada yarın romlar yüklenecektir. Alttaki link üzerinden takip edebilirsiniz.Skorpi hocam bu hafta Avrupada şükran gününü kutluyorlar. Yeni Güncelleme gelirmi Eu Betada tatilmi yaparlar?
Hayır rn7 sizde yardım edebilirsiniz belki ama özelden yazmam gerekiyorRedmi 5 Plus mi kullanıyorsunuz
Hocam rn7 cihazım var eu betaya geçmek istiyorum. Fakat daha önce hiç böyle bir şey yapmadım magisk falan diyorlar kafam karışıyor nasıl yapabilirim yardım etseniz biSorun nedir
Bootloader açmakHocam rn7 cihazım var eu betaya geçmek istiyorum. Fakat daha önce hiç böyle bir şey yapmadım magisk falan diyorlar kafam karışıyor nasıl yapabilirim yardım etseniz bi
Cihaza kopyalamak ve orangefoxa almayı anlamadımBootloader açmak
Önce bu konudaki talimatlara uyarak Bootloader kilidini açacaksınız.
Ardindan bu konudaki Rn7 orangefox twrp cihazınıza talimatlara uygun olarak yukleyeceksiniz.
Ardindan bu konunun en başında yer alan beta linkleri altından hmnote7 Eu beta yani Redmi Note 7 Eu beta romunu indirip cihaza kopyalayıp cihazı orangefox moduna alıp yüklemeyi yapacaksınız.
Bootloader kilidi açmak 1 hafta sürüyor. Onu yapın. Orangefoxa almak kolay. Telefonu kapatıp ses açma +power butonuna bastığınızda yüklediğiniz orangefox yükleme /kurtarma menüsü açılır. Eu rom gibi custom romlar ancak bu menüden yüklenebilirCihaza kopyalamak ve orangefoxa almayı anlamadım