MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

echoes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağdaş
Cihazım
Mi 9
Konular
1
yükledin mi hocam, sarj süresi vs nedir. ? ben yüklemeyi düşünüyorum da rezil sarj süresi yanına donarsa uğraştıracak.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Skorpi hocam bu hafta Avrupada şükran gününü kutluyorlar. Yeni Güncelleme gelirmi Eu Betada tatilmi yaparlar?
hocam xiaomi eu sürüm için dosya açılmış bu gece yada yarın romlar yüklenecektir. Alttaki link üzerinden takip edebilirsiniz.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam rn7 cihazım var eu betaya geçmek istiyorum. Fakat daha önce hiç böyle bir şey yapmadım magisk falan diyorlar kafam karışıyor nasıl yapabilirim yardım etseniz bi
Bootloader açmak
Önce bu konudaki talimatlara uyarak Bootloader kilidini açacaksınız.

Ardindan bu konudaki Rn7 orangefox twrp cihazınıza talimatlara uygun olarak yukleyeceksiniz.
Ardindan bu konunun en başında yer alan beta linkleri altından hmnote7 Eu beta yani Redmi Note 7 Eu beta romunu indirip cihaza kopyalayıp cihazı orangefox moduna alıp yüklemeyi yapacaksınız.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bootloader açmak
Önce bu konudaki talimatlara uyarak Bootloader kilidini açacaksınız.

Ardindan bu konudaki Rn7 orangefox twrp cihazınıza talimatlara uygun olarak yukleyeceksiniz.
Ardindan bu konunun en başında yer alan beta linkleri altından hmnote7 Eu beta yani Redmi Note 7 Eu beta romunu indirip cihaza kopyalayıp cihazı orangefox moduna alıp yüklemeyi yapacaksınız.
Cihaza kopyalamak ve orangefoxa almayı anlamadım

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Cihaza kopyalamak ve orangefoxa almayı anlamadım
Bootloader kilidi açmak 1 hafta sürüyor. Onu yapın. Orangefoxa almak kolay. Telefonu kapatıp ses açma +power butonuna bastığınızda yüklediğiniz orangefox yükleme /kurtarma menüsü açılır. Eu rom gibi custom romlar ancak bu menüden yüklenebilir

Üst Alt