- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Konular
- 13
Eline , emeğine sağlık.
Global romda ne kadar bilmiyorum ki , tuşların boyutunun büyüyeceğini sanmıyorum ama görüntüsü büyüyebilirmiui eu rom kullanıyorum miui 11 güncellemesi aldı bildiğiniz gibi eu romda alt sanal tuşlar küçük geliyo tema işinden anlamadığım için yardımcı olmanızı istiyorum sanal tuşları global romdaki gibi büyük yapma şansımız varmı ?
Global romda ne kadar bilmiyorum ki , tuşların boyutunun büyüyeceğini sanmıyorum ama görüntüsü büyüyebilir[/QUOTE
Sanal tuşlar değişebiliyor fakat büyüklük yani dpi ayarı sistemden yani romdan geliyormiui theme editor ile düzenleme yapılamazmı temanın sadece sanal tuşları değiştirilemezmi
Sanal tuşlar değişebiliyor fakat büyüklük yani dpi ayarı sistemden yani romdan geliyor
hocam teşekkürler çok güzel bir paylaşım oldu.Arkadaşlar bildiğiniz üzere miui11 geldi ve V10 uyumlu temaların DURUM ÇUBUĞU VE BİLDİRİM PANELİ miui11de çalışmıyor .Bunu düzeltmenin yolu temanızı miui11 güncellemek. Bunu yapmak için de temanızın description.xml dosyasını telefondan herhangi bir xml editör (tavsiyem MT manager) yada bilgisayardan notepad++ ile açarak ekteki resimde gösterdiğim yeri değiştirmek. Ui versiyon yazan yer miui10da 8 olurken miui11de 9 olacak . Sayıyı değiştirmeniz yeterli . Şimdiden iyi günlerde kullanın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arama derken hocam neresi çalışmıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar hocam bu şekilde yapmaya çalıştım tema arama kısmı hala çalışmıyor