- Adım
- Soner
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Grafik Tasarımcı
- Konular
- 11
Global romda Magisk'den Google Sans flaşlayınca çalışıyor,bu yazı tipine neden çalışmaz dediniz?GLOBAL ROMDA ÇALIŞMAZ
MIUI 11'in tanıtılan ekran görüntülerinde gözüken yeni yazı tipini sizler için buldum ve beğeninize sunmak istedim
Bence gayet güzel bir yazı tipi olmuş . Ekran görüntüleri ektedir
Yüklemek için Ayarlar-Temalar-Daha fazla Görüntüle- İçe Aktar'dan indirdiğimiz fontu seçip yüklüyoruz, geri geliyoruz Ayarlar -Ekran - Yazı tipinden yüklediğimiz fontu seçip yeniden başlatıyoruz
Not: Miui9 ve miui8de çalışmaz.
Twrp dosyasını twrp yada custom recovery ile flashlayip yeniden başlatarak kullanabilirsiniz
Magisk modülü linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMagiske girin, modüller kısmına girip + ile modülü ekleyin ve yeniden başlatın
Global root olmayan cihazlar için geçerliGlobal romda Magisk'den Google Sans flaşlayınca çalışıyor,bu yazı tipine neden çalışmaz dediniz?
Denedim hocam root var,magiskle kurdum,yine çalışmadı eski yazı tipi geldi,ama google sans pro v3.3 kurdum o direk full paket çalışıyor.Global root olmayan cihazlar için geçerli
Magisk Modülden diğer yazı tipini pasif hale getirdiniz mi?Denedim hocam root var,magiskle kurdum,yine çalışmadı eski yazı tipi geldi,ama google sans pro v3.3 kurdum o direk full paket çalışıyor.
evetMagisk Modülden diğer yazı tipini pasif hale getirdiniz mi?
Malesef,Dostum merhaba,
Bu font çok güzel. Hatta Gotham, Helvetica, Apple'ın SF fontundan bile güzel.
Bilgisayarlarda kullanılabilecek şekilde (en inceden kalına kadar) export etmek mümkün mü?
Elinde var mı? Sekko
Sistem korumasına takılıyorDenedim hocam root var,magiskle kurdum,yine çalışmadı eski yazı tipi geldi,ama google sans pro v3.3 kurdum o direk full paket çalışıyor.
Diğer fontu yapan dostumuz geçmeyi nasıl başarıyor acaba, sorsak söyler mi ?Malesef,
Sistem korumasına takılıyor