hayırlı olsunRedmi Note 7 Güncellemeleri Başlamış , bölgelere göre güncelleme verilecekmiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullandım hocam. Zamanın DxO mark testlerinde 90 puan alan en iyi kameralı cihazı pixel 2 xl modelini kullandım hem de. iOS ta yüksek bi model kullanma şansım olmadı. SE kullanabildim en fazla. Net söylüyorum, iOS daha iyi. Sevicilik yapmıyorum.bunu söyleyebildiğinize göre pixel cihaz kullanmadığınızı farz ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ios'u kullanacak başka telefon serisi olmadığı için mutlaka en iyi seriyi kullanmış oluyorsunuz.ama android kullandım demeniz içinde en iyi seriyi almanız gerekiyor ve aynı fiyat eşiğinde olması gerektiğinide söylememe gerek yok sanırım.
Tercih meselesi şuan neden iOS Android karşılaştırması yapılıyor anlamış değilim. İhtiyaç ve isteğine göre yön vermelisin ha tabi bir de parana göre 5000 bin lira bandında parayla iPhone 8 alıp çerçeve cumhuriyeti içinde mapus hayatı yaşayacağıma zil sesi değiştirmek için bile bilgisayara ihtiyaç duyacagima istediğim müziği istediğim zaman dinleyemeyecek olmaktansa 3000 lira verip mi9t pro alır sonsuz ekran deneyimini yaşar pop up kameramla değişiklik yaratıp miui in özgürlüğü için de yuzerim.VesselamKullandım hocam. Zamanın DxO mark testlerinde 90 puan alan en iyi kameralı cihazı pixel 2 xl modelini kullandım hem de. iOS ta yüksek bi model kullanma şansım olmadı. SE kullanabildim en fazla. Net söylüyorum, iOS daha iyi. Sevicilik yapmıyorum.
iOS u ne kadar sevsem de sırf bende benzer sebeplerden androiddeyim hocamTercih meselesi şuan neden iOS Android karşılaştırması yapılıyor anlamış değilim. İhtiyaç ve isteğine göre yön vermelisin ha tabi bir de parana göre 5000 bin lira bandında parayla iPhone 8 alıp çerçeve cumhuriyeti içinde mapus hayatı yaşayacağıma zil sesi değiştirmek için bile bilgisayara ihtiyaç duyacagima istediğim müziği istediğim zaman dinleyemeyecek olmaktansa 3000 lira verip mi9t pro alır sonsuz ekran deneyimini yaşar pop up kameramla değişiklik yaratıp miui in özgürlüğü için de yuzerim.Vesselam![]()
Aynen öyleiOS u ne kadar sevsem de sırf bende benzer sebeplerden androiddeyim hocam![]()
Hangi bölge hocam buRedmi Note 7 Güncellemeleri Başlamış , bölgelere göre güncelleme verilecekmiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstad haber yok mu bir yerlerden mi 9t global içinpaylaşan kişi belirtmemiş. farklı bir rom da olabilir.