MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

• Konbuyu başlatan agit77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 269
  • Görüntüleme 36K

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
konu başlığına güncel tarihler eklendi,

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Redmi Note 7 Güncellemeleri Başlamış , bölgelere göre güncelleme verilecekmiş.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
bunu söyleyebildiğinize göre pixel cihaz kullanmadığınızı farz ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ios'u kullanacak başka telefon serisi olmadığı için mutlaka en iyi seriyi kullanmış oluyorsunuz.ama android kullandım demeniz içinde en iyi seriyi almanız gerekiyor ve aynı fiyat eşiğinde olması gerektiğinide söylememe gerek yok sanırım.
Kullandım hocam. Zamanın DxO mark testlerinde 90 puan alan en iyi kameralı cihazı pixel 2 xl modelini kullandım hem de. iOS ta yüksek bi model kullanma şansım olmadı. SE kullanabildim en fazla. Net söylüyorum, iOS daha iyi. Sevicilik yapmıyorum.

teyfik46300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teyfik
Cihazım
Mi 5x
Konular
9
Kullandım hocam. Zamanın DxO mark testlerinde 90 puan alan en iyi kameralı cihazı pixel 2 xl modelini kullandım hem de. iOS ta yüksek bi model kullanma şansım olmadı. SE kullanabildim en fazla. Net söylüyorum, iOS daha iyi. Sevicilik yapmıyorum.
Tercih meselesi şuan neden iOS Android karşılaştırması yapılıyor anlamış değilim. İhtiyaç ve isteğine göre yön vermelisin ha tabi bir de parana göre 5000 bin lira bandında parayla iPhone 8 alıp çerçeve cumhuriyeti içinde mapus hayatı yaşayacağıma zil sesi değiştirmek için bile bilgisayara ihtiyaç duyacagima istediğim müziği istediğim zaman dinleyemeyecek olmaktansa 3000 lira verip mi9t pro alır sonsuz ekran deneyimini yaşar pop up kameramla değişiklik yaratıp miui in özgürlüğü için de yuzerim.Vesselam :)

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Tercih meselesi şuan neden iOS Android karşılaştırması yapılıyor anlamış değilim. İhtiyaç ve isteğine göre yön vermelisin ha tabi bir de parana göre 5000 bin lira bandında parayla iPhone 8 alıp çerçeve cumhuriyeti içinde mapus hayatı yaşayacağıma zil sesi değiştirmek için bile bilgisayara ihtiyaç duyacagima istediğim müziği istediğim zaman dinleyemeyecek olmaktansa 3000 lira verip mi9t pro alır sonsuz ekran deneyimini yaşar pop up kameramla değişiklik yaratıp miui in özgürlüğü için de yuzerim.Vesselam :)
iOS u ne kadar sevsem de sırf bende benzer sebeplerden androiddeyim hocam :)

Üst Alt