O zaman yarın sabah geliyor yaniGörünüşe göre miui11 Türkçe çevirisi bu sabaha karşı 5.32de hatasız olarak bitmiş
RN7 için sadece Lazy flasher sorun yaptı yüklenmedi cihaz boot oldu google app yükleyip devam edicem, teşekkürlerÇin kapalı beta romlarıdır .
Custom romdan geçenler için kurulum(aosp vb)
-Format Data yapınız
- Twrp wipe yapınız
-System data dalvik cache
-İnstall bölümünden romu yükleyin
Cihaz Rootlu ise
-Disable Force Encrpytion dosyasını flashlayın
Cihaz Rootsuz ise
-Lazy flasher flashlayın
reboot system yapınız .
Miui10 dan MIUİ11 geçmek için
(Global Beta /Stabil Chima Beta/Stabil Miui10 Custom Rom)
- Twrp wipe yapınız
-System data dalvik cache vendor
-İnstall bölümünden romu yükleyin
-Disable Force Encrpytion flashlayın
-Lazy flasher flashlayın
reboot system yapınız
Kaynak
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızBu yöntemlerin kaynağını ekledim .
Yapacağınız yanlış yükleme yöntemlerinden ve romun getirebileceği buglardan şahsım ve forum sorumlu değildir , lütfen bunun bilincinde yükleme yapınız
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazınız için doğru romu indirdiğinizden emin olduktan sonra indirme ve kurulum işlemlerini yapınız aksi taktirde geri getirilmyecek sonuçları olabilir.
Ah hocam ah bu öyle bir döngü ki hortuma kapılmış gibi alıp yutuyor adamı Sarbaşa filmi gibi en baştanBu döngüyu siz de fark etmişsiniz ben gibi
4 wipe ile geçiş yapılabiliyor normalde , fakat iki arkadaşımız sorun yaşadı . Boot etmede sorun vardı cihazlarında. Youtubeden bulduğum videoya göre bunları konuya ekledim kaynak olarak da belirttim . Normalde sadece 4 wipe yetiyorRN7 için sadece Lazy flasher sorun yaptı yüklenmedi cihaz boot oldu google app yükleyip devam edicem, teşekkürler
Rom üzerinde TR yapabilecek bir yama olsa idi resmi çıkana kadar devam ederim diye düşünüyorum. Çünkü bize sanırım 2020 Nisan gibi gelecek.
Geri bildirimleri de açık bıraktım faydamız ola
Ben ilk önce 3 nokta üzerinden, sonra dirty flaş, sonra 3, sonrada 4 Wipe yaptım ama her seferinde bootloop da kaldı, sanırım TWRP yi değiştirmek lazım... Bakalım yarın EU verirse, nasıl olacak / olacak mı, heyecan içinde beklemedeyim4 wipe ile geçiş yapılabiliyor normalde , fakat iki arkadaşımız sorun yaşadı . Boot etmede sorun vardı cihazlarında. Youtubeden bulduğum videoya göre bunları konuya ekledim kaynak olarak da belirttim . Normalde sadece 4 wipe yetiyor
Anladığım kadarıyla kaşıntınız sizi rahat bırakmadı hocamBen ilk önce 3 nokta üzerinden, sonra dirty flaş, sonra 3, sonrada 4 Wipe yaptım ama her seferinde bootloop da kaldı, sanırım TWRP yi değiştirmek lazım... Bakalım yarın EU verirse, nasıl olacak / olacak mı, heyecan içinde beklemedeyim
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Gideremedik hocam ama sabırlı olmayı öğrenmeli insan bir şekilde... Geç olsun, güç olmasınAnladığım kadarıyla kaşıntınız sizi rahat bırakmadı hocam
Bazen düşünüyorum , telefonu aldığı gibi kullanan , duvar kağıdını bile değiştirmeyen insanlardan olsaydım nasil olur diye ? Kendi kendime cevap veriyorum ÇOK SIKICIGideremedik hocam ama sabırlı olmayı öğrenmeli insan bir şekilde... Geç olsun, güç olmasın
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk