- Adım
- Mustafa G
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- I.T
- Konular
- 14
Kaç ?Mi6 ya miui 12 gelecek mi acaba bilen var mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç ?Mi6 ya miui 12 gelecek mi acaba bilen var mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam format data gerekiyor, hiç bulaşmayın bence, cumaya EU yu bekleyinMi 9 indiriyorum bakalım ne çıkacak
Hocam format data gerekiyor, hiç bulaşmayın bence, cumaya EU yu bekleyin
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Siz bilirsiniz hocam, kaşıntıya maalesef bir çare yok, en azından ben bilmiyorumHocam muhtemelen yarın keşke sizi dinleseydim diye mesajlarımı burada göreceksiniz.
Redmi 5 plus çin beta linki varsa konuya ekleyelim hocam , kurduğunuz çin beta mi , yoksa şu portlanan rom mu?redmi 5 plusa kurdum.sorunsuz kuruldu
Hocam k20 pro ya format data yapmadan yükledim. Sorunsuz yüklendi fakat geri dönüş resmen işkence oldu. Mi flash ile orijinal rom atmak zorunda kaldım. Şimdilik bulaşmamak gerek benceHocam format data gerekiyor, hiç bulaşmayın bence, cumaya EU yu bekleyin
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Redmi 5 plus çin beta linki varsa konuya ekleyelim hocam , kurduğunuz çin beta mi , yoksa şu portlanan rom mu?
Geri dönüş yaptım hocam. Aslında baksak iyi olurdu dediğiniz gibiCihazında ARB koruması olan arkadaşlar.Yukledikten sonra kontrol edebilirler mi ARB aktif oluyor mu betada.
Mi globede 2 haftadır iş yerinde olmak kaydıyla kullanıyorum hocam. Baya bi tasarruf sağlıyor ama öyle %5 ile gün kapanacağını sanmıyorum. Aralıksız spotify ile 5 Saatte %6-8 civarı birşey gitmişti hatırladığım kadarıyla.benım merak ettiğim konu yeni gelen güç tasarruf modu, gercekten %5 ile bile bir gunu kurtarıyor mu ? deneynlerin fikirilerini bekliyorum