Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

Byzaza63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkteki yöntemle sürücü imzası zorlamasini kapat miflash programını bir daha yükle sana sordugu sorulara yinede yükle de comport driverlari kurulmuş olacak.

Aradığın herşeyi burda yada YouTube da bulabilirsin.
Valla hocam ayni yolu denedim yine mi tool ta cihaz gozukmuyor

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
Valla hocam ayni yolu denedim yine mi tool ta cihaz gozukmuyor
Valla bilmiyorum dostum. EDL modda telefonu bilgisayara bağladığında, aygit yöneticisinde comport driverlarini görünüyormu? diyeceğim. Ekran görüntüsü at diyeceğim. Yine atmayacaksin. sana yardım yardım etmem çok zor be kardeşim.

Son düzenleme:

Byzaza63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Valla bilmiyorum dostum. EDL modda telefonu bilgisayara bağladığında, aygit yöneticisinde comport driverlarini görünüyormu? diyeceğim. Ekran görüntüsü at diyeceğim. Yine atmayacaksin. sana yardım yardım etmem çok zor be kardeşim.
Ekran goruntusunu cektim ama boyuttan dolayi siteye yukleyemiyorum aksam baska sekilde yuklemeye calisicam

sdkgirgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadık
Cihazım
mi a2
Konular
4
Herkese selamlar,
Şimdi yükleme yaparken otomatik güncelleme dosyasını sildik ya, şimdi güncellemeleri nasıl alcaz peki?
Güncelleme gelmeyecek mi ya da diğer bir deyişle

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Ben denedim.
iki uyarı yapayım.
1- Talimatlardaki TWRP yerine linkteki Codered tarafından hazırlanan TWRP Recovery - Mi 6X Twrp 3.2.3-0 (Wayne) sürümünü kullanın. Çünkü talimattaki TWRP'de MTP desteği yok. Dahili belleği de silince rom dosyasını bilgisayardan atamıyorsunuz.
2- Miflash yerine. Linkteki Miflashtool'u kullanın. Rehberdeki Mflash Storage.msm dosyasını cihaza yükleyemiyor kalıyor.

Gayet güzel çalışıyor.

Bu arada A2'de en iyi performansı ise pixelexperience romundan aldım. Oreo 8.1 versiyon.
usta ekran görüntüsü ve video atarmısın menüler ayarlar nasıl oldu ve neler değişti

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
Herkese selamlar,
Şimdi yükleme yaparken otomatik güncelleme dosyasını sildik ya, şimdi güncellemeleri nasıl alcaz peki?
Güncelleme gelmeyecek mi ya da diğer bir deyişle
Twrp üzerinden güncellemen lazım manuel olarak direk güncellersen miui de kalır arb ye takılırsın

Üst Alt