- Adım
- Veli
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 10
Kamu spotuYa bu ne AHAHAHAHAHAHAH![]()
Kamu spotuYa bu ne AHAHAHAHAHAHAH![]()
4. değil yalnız hocam. Oppo ve oneplus çok hızlı ivme kazanıyorlar. Xiaomin satışları eski ivmeyi yakalayamıyor artık. Eskisi gibi rüya bir telefon ile tanışmıyor kullanıcılar. Huawei ve samsungla aynı kulvara girebilecek markalar; yazılımı ile oppo, malzeme kalitesi ile oneplus. Xiaomi de her ikisi de yok zaten. Keşke her şey mi5, mi6 zamanları gibi kalsaydı.Dünyanın en çok akıllı telefon satan 4. markasının yaptığı saçmalığa bak. Bu reklam olayı baştan aşağı saçmalık.
Hocam sanırım 2018'in ilk zamanlarında xiaomi dördüncüydü. Güncel rakamları bilmiyorum. Yanlış ve eski bir bilgiyi düzelltiğiniz için teşekkürler.4. değil yalnız hocam. Oppo ve oneplus çok hızlı ivme kazanıyorlar. Xiaomin satışları eski ivmeyi yakalayamıyor artık. Eskisi gibi rüya bir telefon ile tanışmıyor kullanıcılar. Huawei ve samsungla aynı kulvara girebilecek markalar; yazılımı ile oppo, malzeme kalitesi ile oneplus. Xiaomi de her ikisi de yok zaten. Keşke her şey mi5, mi6 zamanları gibi kalsaydı.
Global ortamda yüzbinlerce kullanıcının başına aynı anda gelen bir durumdan bahsediyoruz. Hani zamanında bir anda herkese bildirim olarak düşen "temalar çalışıyor" hatası gibi. Apk'dan falan zerre anlamayan Facebook ve Candy Crush'dan başka hiç bir şey ile ilgilenmeyen annemin cihazında da aynı durum var ki tüm ayarlarını kendi ellerimle titizlik ile yaptım ben.Xiaominin verdiği güncelleme ile alakalı bir durum değil telefonunuza apk olarak başka bir program yüklenmiştir büyük ihtimalle çünkü benimde aynısı başıma geldi saçma sapan reklamlar çıkıyordu ve sonra tüm uygulamalara teker teker baktım settings adı altında bir uygulama vardı ve sistem uygulaması değildi onu kaldırınca düzelmişti bence sizin durumunuzda böyle ya telefonu sıfırlayın yada reklama sebep olan uygulamayı bulun ve silin
Yüklediğiniz uygulamadan virüs bulaşmış olabilir tavsiyem custom rom yüklemeniz