Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Dünyanın en çok akıllı telefon satan 4. markasının yaptığı saçmalığa bak. Bu reklam olayı baştan aşağı saçmalık.

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Dünyanın en çok akıllı telefon satan 4. markasının yaptığı saçmalığa bak. Bu reklam olayı baştan aşağı saçmalık.
4. değil yalnız hocam. Oppo ve oneplus çok hızlı ivme kazanıyorlar. Xiaomin satışları eski ivmeyi yakalayamıyor artık. Eskisi gibi rüya bir telefon ile tanışmıyor kullanıcılar. Huawei ve samsungla aynı kulvara girebilecek markalar; yazılımı ile oppo, malzeme kalitesi ile oneplus. Xiaomi de her ikisi de yok zaten. Keşke her şey mi5, mi6 zamanları gibi kalsaydı.

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
4. değil yalnız hocam. Oppo ve oneplus çok hızlı ivme kazanıyorlar. Xiaomin satışları eski ivmeyi yakalayamıyor artık. Eskisi gibi rüya bir telefon ile tanışmıyor kullanıcılar. Huawei ve samsungla aynı kulvara girebilecek markalar; yazılımı ile oppo, malzeme kalitesi ile oneplus. Xiaomi de her ikisi de yok zaten. Keşke her şey mi5, mi6 zamanları gibi kalsaydı.
Hocam sanırım 2018'in ilk zamanlarında xiaomi dördüncüydü. Güncel rakamları bilmiyorum. Yanlış ve eski bir bilgiyi düzelltiğiniz için teşekkürler.

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Xiaominin verdiği güncelleme ile alakalı bir durum değil telefonunuza apk olarak başka bir program yüklenmiştir büyük ihtimalle çünkü benimde aynısı başıma geldi saçma sapan reklamlar çıkıyordu ve sonra tüm uygulamalara teker teker baktım settings adı altında bir uygulama vardı ve sistem uygulaması değildi onu kaldırınca düzelmişti bence sizin durumunuzda böyle ya telefonu sıfırlayın yada reklama sebep olan uygulamayı bulun ve silin

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Xiaominin verdiği güncelleme ile alakalı bir durum değil telefonunuza apk olarak başka bir program yüklenmiştir büyük ihtimalle çünkü benimde aynısı başıma geldi saçma sapan reklamlar çıkıyordu ve sonra tüm uygulamalara teker teker baktım settings adı altında bir uygulama vardı ve sistem uygulaması değildi onu kaldırınca düzelmişti bence sizin durumunuzda böyle ya telefonu sıfırlayın yada reklama sebep olan uygulamayı bulun ve silin
Global ortamda yüzbinlerce kullanıcının başına aynı anda gelen bir durumdan bahsediyoruz. Hani zamanında bir anda herkese bildirim olarak düşen "temalar çalışıyor" hatası gibi. Apk'dan falan zerre anlamayan Facebook ve Candy Crush'dan başka hiç bir şey ile ilgilenmeyen annemin cihazında da aynı durum var ki tüm ayarlarını kendi ellerimle titizlik ile yaptım ben.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Telefonda ve bgisayarda ayni google hesabini mi kullanıyorsunuz?

hms19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hms
Cihazım
redmi 7a
Konular
3
Yüklediğiniz uygulamadan virüs bulaşmış olabilir tavsiyem custom rom yüklemeniz

@BlacKBl00D kardeşimin 4. nolu önerisi sanırım işe yaradı.
4.telefonun ayarlar bolumune girin ve gelismis ayarla tiklayin Yetkilendirme ve geri alma dizini olacak tiklayip Msa diye yazi var onu kapatin bu kadar reklam gelmiyecektir

Üst Alt