Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blokada vb birçok program denedim. Bu reklamlar için işe yaramıyorlar. Ben güncelleme kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Xiaomi daha önce telefonlarda gömülü reklam olduğunu kabul etmişti. Biz tavsiye kısımlarını kapatarak bunun önüne geçmiştik. Bu sefer güncelleme ile geldi reklamlar. Bakalım nasıl engelleyecegiz. Adguard i yüklüyorum şu an. Sonucu yazacağım
Bu ne ya rezillik harbiden. Zamanında global rom kullanan cihazlar için tavsiyeleri kapatsak bile müzik uygulaması gibi sistem uygulamalarının açılışında alixpress reklamı çıktığını, ve bunun git gide rezil bir hal alacağı konusunda yorum yaptığımda cahil yerine konmuştum. Custom rom kullanın diyeceğim de sizi bu hale düşüren şirket utanmalı gerçekten. Ayrıca neden adguard kullanmak zorunda olmalı bir kullanıcı, neden ekstra şarj tüketmeli bu saçmalığa son vermek için? Cihazların F/P liği de kalmadı o yüzden reklam veriyorlar diyeceğim de yok yani. İyi ki kurtulmuşum harbiden. Tekrar söylüyorum bu ileride daha da kötü bir hal alacak buraya yazdım
Arkadaslar
1. muzik ugulamasina girip ayarlar diyin sonra Tavsiyeleri al var onu kapatin
2.dosya yoneticisine girin ayarlara girin onerileri al yazilacak kapatin
3.guvenlik e girin yukarda bulunan 3 noktaya tiklayin ve tavsiyeleri al'ı kapatin
4.telefonun ayarlar bolumune girin ve gelismis ayarla tiklayin Yetkilendirme ve geri alma dizini olacak tiklayip Msa diye yazi var onu kapatin bu kadar reklam gelmiyecektir
Miui 11 güncellemesinden sonra ana ekranda bile reklam çıkıyor. Cihaz Mi 8 lite. Mi uygulamalarında tavsiye al bölümü ve msa kapalı olduğu halde reklam çıkıyor. Yardımcı olabalicek biri varsa çok iyi olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaslar
3.guvenlik e girin yukarda bulunan 3 noktaya tiklayin ve tavsiyeleri al'ı kapatin
4.telefonun ayarlar bolumune girin ve gelismis ayarla tiklayin Yetkilendirme ve geri alma dizini olacak tiklayip Msa diye yazi var onu kapatin bu kadar reklam gelmiyecektir
Bu ne ya rezillik harbiden. Zamanında global rom kullanan cihazlar için tavsiyeleri kapatsak bile müzik uygulaması gibi sistem uygulamalarının açılışında alixpress reklamı çıktığını, ve bunun git gide rezil bir hal alacağı konusunda yorum yaptığımda cahil yerine konmuştum. Custom rom kullanın diyeceğim de sizi bu hale düşüren şirket utanmalı gerçekten. Ayrıca neden adguard kullanmak zorunda olmalı bir kullanıcı, neden ekstra şarj tüketmeli bu saçmalığa son vermek için? Cihazların F/P liği de kalmadı o yüzden reklam veriyorlar diyeceğim de yok yani. İyi ki kurtulmuşum harbiden. Tekrar söylüyorum bu ileride daha da kötü bir hal alacak buraya yazdım
Arkadaslar
Redmi 7/A aldım 15 gun kullandım ekran kucuk dıye bir yakınıma verdım 8A aldım.
Reklam arada çıkıyordu ama 10 yıldır samsung kullandıgım için olayı idrak edemedim.
8A daha kargoda elime ulaşmadı. Reklam tavsiye alı kapatınca kesilmezse telefonu direk iade ederim
böyle bir şeyi asla kabul etmem.
Redmi 7/A aldım 15 gun kullandım ekran kucuk dıye bir yakınıma verdım 8A aldım.
Reklam arada çıkıyordu ama 10 yıldır samsung kullandıgım için olayı idrak edemedim.
8A daha kargoda elime ulaşmadı. Reklam tavsiye alı kapatınca kesilmezse telefonu direk iade ederim
böyle bir şeyi asla kabul etmem.