MIUI 12.5 Miui Wolf Os V12.5.7-EEA - OFFICIAL | Mi10T/PRO - Android 11

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
eu stabilmi kullanıyorsunuz peki hocam ben pil süresinden memnun değilim

Eu stabil yerine her zaman stoktan yanayım hocam. Eu beta ise malum son sürümü ilk kullanma fırsatı veriyor. Yoksa eu iyi bir rom değil. Çin beta kullansak diyeceğim onda da kapalı beta rom sızmaları bazen gecikiyor. Aosp romlarda sarj güzel aslında. Onlar da da kamera sorunlu. Ne diyim, iyice soğuttular androidden.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Eu stabil yerine her zaman stoktan yanayım hocam. Eu beta ise malum son sürümü ilk kullanma fırsatı veriyor. Yoksa eu iyi bir rom değil. Çin beta kullansak diyeceğim onda da kapalı beta rom sızmaları bazen gecikiyor. Aosp romlarda sarj güzel aslında. Onlar da da kamera sorunlu. Ne diyim, iyice soğuttular androidden.
gercekten öyle hocam soğudum ben

DorukCR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semsi
Cihazım
10T PRO
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Maintainer: @Thestar37
*Geliştiriciye teşekkür ederiz.​

Değişiklikler: Miui 12.5.7 Çin ve Son sürüm EEA Avrupa güncellemesine ek olarak ;

- Yeni Arayüz Wolf OS Özelliği eklendi
- Yeni durum çubuğu stili eklendi
- Durum çubuğuna özel metin seçenekleri eklendi (Wolf Style Dual 5 & 6)
- Yeni Bootanimation Kurt İşletim Sistemi
- Youtube Vanced'i ekledik
- Google Çeviriciyi Miui Çevirici olarak değiştirdik
- Sabit pil Performansı sağlandı
- logo kurt kaldırıldı
- Yeni Güvenlik eklendi

Notlar:
• Magisk Hide ile Varsayılan Olarak Geçilen Güvenlik Ağı (Magisk Uygulaması V23.0)
Miui Reuploaded Wolf Os V12.5.2-ID - OFFICIAL | Android 11. :
Link 1 :
Alternatif Link :
Kurulum

Bootloader kilidiniz açık olmalı Bakınız : Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Cihazınızda Twrp Yüklü olmalı Bakınız : Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

1- Telefonunuzu Twrp ile açınız. Cihazı kapatıp, ses artırma tuşuyla beraber açın
2- Farklı bir Aosp gibi romdan geliyorsanız öncelikle Wipe alanından Format data yapınız. Sonra cihazı restart recovery diyip tekrar twrp açınız ( Verileriniz komple silinecek )
2- Romu dahili hafızanıza atınız
3- TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
4- Ardından twrp ana ekranınızdan Romu yükleyin.
5- Daha sonra cihazı yeniden başlatın

Not: Roma magisk dahildir.
*** Güncelleme Nasıl yapılır ? :

Kurulum anlatımları ile beraber romu kurduktan sonra, yeni bir güncellemede, Rom dosyamızı cihazımıza atıyoruz. Artık format data yada wipe işlemi yapmıyoruz. Twrp ana menüden romu yükleyin. Sonra restart yapınız.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
Yapımcıya örnek olması için Greeshan Rom Mi 10T Pro bu rom üzerinde ki bildirim bar alanı özelleştirmesi bence çok hoş ve sade duruyor.

Pil göstergesi gizlenebiliyor ve pilin %98 gibi olan rakamlı alanını isteğe göre ufaltabiliyoruz ek olarak saat içinde geçerli aynı şey. Bildirim alanına bu tür özellikler eklenirse ve endonezya id rom taban olarak baz alınırsa EEA EU romlarınızdan çok daha fazla kullanım olacağına inanıyorum. Bu tür bir özelleştirme gelirse ve pil performası için daha stabil performans için Endonezya da taban olarak baz alınırsa cidden çok mükemmel bir el emeği göz nuru rom çıkacağına eminim. İsteğimi göz ardı etmeyin lütfen, Greeshan rom'u gözlemlerseniz daha iyi anlayacaksınız ne tür birşey eklenebilir. Bence daha hoş duracaktır teşekkür ederim

Üst Alt