Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım'a oxygen os kurmak istiyordum sonra pixel experience önerdiler fakat bazılarıda MIUI dan cikmamami söylediler konuyu kısa tutuyorum. Benim için stabilite, performans ve pil performansi önemli bunlar için saf androide geçmek mantıkli mi ?
Custom Rom geçişlerinde rollback olmaz ama size Antirollback riskini kurulum yaparken ortadan kaldıran yönetimi söyleyeyim 1-Rom u kurmadan önce Twrp FORMAT DATA- YES yaz işlem bitince BACK tuşuna tıkla.
2-TWRP ana ekranında Reboot-Recovery Tıkla ve tekrar Twrp nin açılmasını bekleyin.
3-Wipe - Advanced Wipe - ( system cache dalvik data ) işaretle çubuğu kaydır geri dön BACK tıklayın
4- İnstall kısmına gelip rom u kurun ( İnstall girmeden önce PC den ROM u Telefona göndermeniz lazım. Format data yapıldığı için veriler silinir.)
NOT ;
Bu işlemler IMEI repair görmüş cihazlara sorunsuz uygulanabilir IMEI zarar görmez ucmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Mi 8 se de beta kullanamiyoruz. Xiaomi cihaza sahibiz ama Eu beta kurup sensörlerin çalışmaması sorunu bir türlü düzeltilemedi. Ben uzun süredir AOSP rom kullanıyorum beni yarı yolda koymadı. Eu beta ve Miui Stabil bile bildirim sorunu şu sorunu bu sorunu vs..
Fanatik sözü biraz abartılı olmuş, kabul ediyorum...Xiaomi alanların bazıları F/P cihazı olduğundan dolayı alıyor bazıları ise bilinçli olarak alıyor...ben şahsen henüz yeni bir Xiaomici sayılırım...11.6 2017 den bu yana kullanıyorum ve almadan çok önce araştırmaya ve incelemeye başlamıştım ve MIUI hayranlığım taa o zaman başlamıştı...son darbeyi ise bana Sayın Escobar1945 hocam vurdu, kendisinin o zamanki Midosunu 1 saat en ince ayrıntısına kadar kurcaladım ve o zaman MIUI ile bir Ömür geçirmeye karar verdim...arasıra kaçamak yapmak lazım ama, adrenalinin yükselmesi gerekiyor
Hocam MiRooma gecemiyorum orange Fox yükleyemiyorum habire hata veriyor twrp artık gına geldi telefondan çok soğudum. MiRooma gecebilsem istemiyorum zaten pixel falan twrp hata veriyor
Hocam MiRooma gecemiyorum orange Fox yükleyemiyorum habire hata veriyor twrp artık gına geldi telefondan çok soğudum. MiRooma gecebilsem istemiyorum zaten pixel falan twrp hata veriyor