Soru MIUI vs Saf android

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 1K

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 20.1.9
Telefon Modeli
Rn7
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım'a oxygen os kurmak istiyordum sonra pixel experience önerdiler fakat bazılarıda MIUI dan cikmamami söylediler konuyu kısa tutuyorum. Benim için stabilite, performans ve pil performansi önemli bunlar için saf androide geçmek mantıkli mi ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Custom Rom geçişlerinde rollback olmaz ama size Antirollback riskini kurulum yaparken ortadan kaldıran yönetimi söyleyeyim
1-Rom u kurmadan önce Twrp FORMAT DATA- YES yaz işlem bitince BACK tuşuna tıkla.
2-TWRP ana ekranında Reboot-Recovery Tıkla ve tekrar Twrp nin açılmasını bekleyin.
3-Wipe - Advanced Wipe - ( system cache dalvik data ) işaretle çubuğu kaydır geri dön BACK tıklayın
4- İnstall kısmına gelip rom u kurun ( İnstall girmeden önce PC den ROM u Telefona göndermeniz lazım. Format data yapıldığı için veriler silinir.)
NOT ;
Bu işlemler IMEI repair görmüş cihazlara sorunsuz uygulanabilir IMEI zarar görmez ucmaz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Mi 8 se de beta kullanamiyoruz. :( Xiaomi cihaza sahibiz ama Eu beta kurup sensörlerin çalışmaması sorunu bir türlü düzeltilemedi. Ben uzun süredir AOSP rom kullanıyorum beni yarı yolda koymadı. Eu beta ve Miui Stabil bile bildirim sorunu şu sorunu bu sorunu vs..
Hocam cihazıma eu rom yüklerken 3.aşamayı yapmayı unuttum,rom düzgün yüklendi hiçbir sıkıntı yok, yapmak zorunlu mu yapmamak bir sıkıntı çıkarır mı?

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam cihazıma eu rom yüklerken 3.aşamayı yapmayı unuttum,rom düzgün yüklendi hiçbir sıkıntı yok, yapmak zorunlu mu yapmamak bir sıkıntı çıkarır mı?
Temiz bı kurulum için şart diye biliyorum sorun yoksa kullanın

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Sorun çıkarmadı ve sorunsuz kullanıyorsanız sıkıntı yok :) 3.asama oluşacak uyumsuzluklari ortamdan kaldırmak için

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Her konuda hiç fanatik olmadım böyle iyi haha-- değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Skorpi <3
Fanatik sözü biraz abartılı olmuş, kabul ediyorum...Xiaomi alanların bazıları F/P cihazı olduğundan dolayı alıyor bazıları ise bilinçli olarak alıyor...ben şahsen henüz yeni bir Xiaomici sayılırım...11.6 2017 den bu yana kullanıyorum ve almadan çok önce araştırmaya ve incelemeye başlamıştım ve MIUI hayranlığım taa o zaman başlamıştı...son darbeyi ise bana Sayın Escobar1945 hocam vurdu, kendisinin o zamanki Midosunu 1 saat en ince ayrıntısına kadar kurcaladım ve o zaman MIUI ile bir Ömür geçirmeye karar verdim...arasıra kaçamak yapmak lazım ama, adrenalinin yükselmesi gerekiyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Pixel experience iyi benim cihazı canlandırdı Tertemiz ve miss

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Sorun çıkarmadı ve sorunsuz kullanıyorsanız sıkıntı yok :) 3.asama oluşacak uyumsuzluklari ortamdan kaldırmak için
Herhangi bir uyumsuzluk görmedim,zaten yüklemeden birkaç dakika önce sıfırlamıştım cihazı Bl açıp twrp yüklemek için

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam MiRooma gecemiyorum orange Fox yükleyemiyorum habire hata veriyor twrp artık gına geldi telefondan çok soğudum. MiRooma gecebilsem istemiyorum zaten pixel falan twrp hata veriyor

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam MiRooma gecemiyorum orange Fox yükleyemiyorum habire hata veriyor twrp artık gına geldi telefondan çok soğudum. MiRooma gecebilsem istemiyorum zaten pixel falan twrp hata veriyor
Mesela ne hatası alıyorsunuz hocam

Oyla:
Üst Alt