- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
BL Kİlidiniz Açıksa Mi Flash 64Bit İle Fastboot Romunu Flaşlayarak Geçebilirsiniz.
klidin açık olup olmadığı nasıl anlaşılır acaba mi flas64 bit nedir acaba o olayı anlatan bir konu varmı birde beta dan stable rom a geçilir mi geçmesem bir şey kaybedermiyimBL Kİlidiniz Açıksa Mi Flash 64Bit İle Fastboot Romunu Flaşlayarak Geçebilirsiniz.
klidin açık olup olmadığı nasıl anlaşılır acaba mi flas64 bit nedir acaba o olayı anlatan bir konu varmı birde beta dan stable rom a geçilir mi geçmesem bir şey kaybedermiyim
Telefon Modelinize Ait Olan Bölümde Tüm Anlatımlar Var. Azıcık Forumda Gezinirseniz Bulabilirsiniz.
peki hocam son sorum beta dan stable rom a geçmesem bir şey kaybedermiyim
merhaba,
forumunuza yeni üye oldum ve karıştırmaya başladım. hb dan mi5 satın aldım. sürüme baktığımda miui global 7.2.8.0.0 maacndb olarak görünmekte google playstore yüklü temalar çince değil ing. genel olarak da tel yarı ing yarı tükçe menü ayarları. sanırım rom çin için olduğu için değiştirmem gerekli? yine baktığımda bu işlem için kimi yerde garantiyi iptal ettiği kimi yerde etkilemediği belirtilmekte ? doğrusu nedir ?
teşekkürler
Telefonunuz hayırlı olsun hocam. Cihazınızda çakma/fake olarak tabir edilen bir rom yüklü. Çin romunun değiştirilmiş şekli diyebiliriz. Genellikle Mi5 kullancısı arkadaşlar orijinal romdan çok daha memnunlar. Dolayısıyla siz de değiştirseniz iyi olur kanaatindeyim. Aşağıda bağlantısını eklediğim rehberi kullanarak romunuzu orijinal hale getirebilirsiniz. Garantiyi ise etkilemeyecektir çünkü yapacağınız işlemlerin tamamını Xiaomi'den onay alarak yapacaksınız. Delta ile yaptığımız görüşmede onlar da bu durumu onayladı fakat diğer servisler hakkında maalesef bilgim yok.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/guncelleme-almayan-yurtici-mi5lere-orijinal-rom-yuklenmesi.9194/