- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar diyemiyorum, çünkü benden yönetici olduğu halde Rom dilenen şahıs, forum adını dahi söylemek istemediğim ortamda Miui v8.1.5.0 Global sürüm portladığını ve bizde olmadığını ileri sürerek reklam yapma peşinde. Burada hocam/abi diyenler, şimdi o ortamdaki şahısa dalkavukluk yapıyorlar. Birde ücretli dağıtanlara inat destekliyoruz diyorlar. Neyi destekliyorsun, benden Rom dilenen şahısı mı, kendi dalkavukluğunu mu
Onların 30 kişi ile yaptıklarını, ben tek başıma yapıyorum.
ONE DEVELOPER: BY SW33TKİNG
Mod paylaşmıyorum, Çünkü Bizden Çalıyorlar. Sonra İlk Biz Bulduk Diye Üste Çıkıyorlar. Nedense bizdeki modlar onlarda yok Konulardaki Changelog 'lar bile taaaaa kaç ay önceki verilenler. Kes-Kopyala-Yapıştır yapmak o kadar alışkanlık hâline getirmişler ki, ne yaptıklarını bilmiyorlar.
Bu bahsi geçen sürüm, Offical olarak verilmedi. Bende Portlamadım/Gerek Duymadım. Çünkü offical olarak yayınlanan Kararlı Romdan fazla farkı yok.
Unoffical olarak portlayıp, Uygulama üzerinden yayınlayabilirim.
Hemde Developer Romdaki Modlarımı Uygulayarak.
Romumu Hak eden, bunca zamandır yanımızda duran, bizimle beraber yürüyenlere teşekkürlerimi sunuyorum.
Eğer istiyorsanız Özelden mesaj ile iletin. (Buraya Yazmayın) Talebe göre portlayıp yayınlarım
Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Onların 30 kişi ile yaptıklarını, ben tek başıma yapıyorum.
ONE DEVELOPER: BY SW33TKİNG
Mod paylaşmıyorum, Çünkü Bizden Çalıyorlar. Sonra İlk Biz Bulduk Diye Üste Çıkıyorlar. Nedense bizdeki modlar onlarda yok Konulardaki Changelog 'lar bile taaaaa kaç ay önceki verilenler. Kes-Kopyala-Yapıştır yapmak o kadar alışkanlık hâline getirmişler ki, ne yaptıklarını bilmiyorlar.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu bahsi geçen sürüm, Offical olarak verilmedi. Bende Portlamadım/Gerek Duymadım. Çünkü offical olarak yayınlanan Kararlı Romdan fazla farkı yok.
Unoffical olarak portlayıp, Uygulama üzerinden yayınlayabilirim.
Hemde Developer Romdaki Modlarımı Uygulayarak.
Romumu Hak eden, bunca zamandır yanımızda duran, bizimle beraber yürüyenlere teşekkürlerimi sunuyorum.
Eğer istiyorsanız Özelden mesaj ile iletin. (Buraya Yazmayın) Talebe göre portlayıp yayınlarım
Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
Son düzenleme: