- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Forumda dikkatimi çekti de birçok şey ücrete bağlanmış. Forum sitesi böyle olmamalı.Hele ki miui resmi fan sitesi?Az araştırın nette, romu ücretsiz sorunsuz şekilde veren forumlarda var. Bulamazsanız Özel mesaj atın cevap veririm.Tabi mesajım silinmezse yada yazdıklarımdan ötürü forumdan atılmazsam.Kıçı kırık discoya rom için para verilmez. Kendi şahsi fikrim Tabi. Verene de birşey diyemem. İyi satışlar.
Hocam kişisel düşüncem forumlar üzerinde yapılan paylaşımların ücretsiz olması gerektiği yönünde. Diğer forum yöneticilerimizin de çok büyük çoğunluğu aynı şekilde düşünüyor. Kendi adıma -alışveriş konuları hariç olmak üzere- bugüne kadar hiç bir yayınladığım konuda ücret talep etmedim. Ancak özgür bir topluluk olmamız nedeniyle verdikleri emeğin karşılığını maddi olarak bekleyen üyelerimize de müdahale etmemiz uygun olmayacaktır. Sizin de yazdığınız gibi aynı cihaz için yayınlanan aynı sürüm romlar pek çok yerde paylaşılıyor ve dileyen kişiler bu romları indirebilirler. Fakat ücreti mukabilinde almak isteyen kişilerin satın almalarına engel olmamızın yine doğru olmayacağını düşünüyorum. Hatta dilerseniz mesajınızda yazdığınız üzere bu romları özel mesajla değil de rom sahibinin iznini alarak forumumuzda yeni bir başlık altında paylaşabilirsiniz. Forumumuzda her cihaz için tek rom olacak gibi bir kuralımız bulunmuyor. Siz de paylaşım özgürlüğünüzü kullanabilir ve eleştirilerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz.
Diğer yandan "forumda bir çok şey ücrete bağlanmış" gibi bir ifade kullanmışsınız. Benim bildiğim kadarıyla alışveriş konuları haricinde yazılım satışı yapılan sadece bu konu bulunuyor. Diğer pek çok şey konusundaki eleştirilerinizi ayrı bir başlık açarak belirtebilirseniz beraberce bir çözüm üreterek forumumuzu nasıl daha kullanışlı hale getirebiliriz sorusuna bir cevap bulabiliriz
Son düzenleme: