Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forumda dikkatimi çekti de birçok şey ücrete bağlanmış. Forum sitesi böyle olmamalı.Hele ki miui resmi fan sitesi?Az araştırın nette, romu ücretsiz sorunsuz şekilde veren forumlarda var. Bulamazsanız Özel mesaj atın cevap veririm.Tabi mesajım silinmezse yada yazdıklarımdan ötürü forumdan atılmazsam.Kıçı kırık discoya rom için para verilmez. Kendi şahsi fikrim Tabi. Verene de birşey diyemem. İyi satışlar.

Hocam kişisel düşüncem forumlar üzerinde yapılan paylaşımların ücretsiz olması gerektiği yönünde. Diğer forum yöneticilerimizin de çok büyük çoğunluğu aynı şekilde düşünüyor. Kendi adıma -alışveriş konuları hariç olmak üzere- bugüne kadar hiç bir yayınladığım konuda ücret talep etmedim. Ancak özgür bir topluluk olmamız nedeniyle verdikleri emeğin karşılığını maddi olarak bekleyen üyelerimize de müdahale etmemiz uygun olmayacaktır. Sizin de yazdığınız gibi aynı cihaz için yayınlanan aynı sürüm romlar pek çok yerde paylaşılıyor ve dileyen kişiler bu romları indirebilirler. Fakat ücreti mukabilinde almak isteyen kişilerin satın almalarına engel olmamızın yine doğru olmayacağını düşünüyorum. Hatta dilerseniz mesajınızda yazdığınız üzere bu romları özel mesajla değil de rom sahibinin iznini alarak forumumuzda yeni bir başlık altında paylaşabilirsiniz. Forumumuzda her cihaz için tek rom olacak gibi bir kuralımız bulunmuyor. Siz de paylaşım özgürlüğünüzü kullanabilir ve eleştirilerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz. :)

Diğer yandan "forumda bir çok şey ücrete bağlanmış" gibi bir ifade kullanmışsınız. Benim bildiğim kadarıyla alışveriş konuları haricinde yazılım satışı yapılan sadece bu konu bulunuyor. Diğer pek çok şey konusundaki eleştirilerinizi ayrı bir başlık açarak belirtebilirseniz beraberce bir çözüm üreterek forumumuzu nasıl daha kullanışlı hale getirebiliriz sorusuna bir cevap bulabiliriz :)

Son düzenleme:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Hocam rom ve güncelleme uygulaması filan çok güzel görünüyor, fakat para lazım yani bizde öğrenciyiz kart filan bilmeyiz yani bi yardım etsen ya bizde yüklesek ücretsiz yapamazmısın :)

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Hocam rom ve güncelleme uygulaması filan çok güzel görünüyor, fakat para lazım yani bizde öğrenciyiz kart filan bilmeyiz yani bi yardım etsen ya bizde yüklesek ücretsiz yapamazmısın :)

işte mösyö Sw33king 15.sayfadaki yorumumda belirtmiştim bu telefonun kullanıcıları genelde öğrenci diye ...
ama ticarette sınır yoktur derler. ben GM nin imeilerini kullandım ve yeğene oyuncak olarak verdim, rom için ücret vermekten yırttım devil~~

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
işte mösyö Sw33king 15.sayfadaki yorumumda belirtmiştim bu telefonun kullanıcıları genelde öğrenci diye ...
ama ticarette sınır yoktur derler. ben GM nin imeilerini kullandım ve yeğene oyuncak olarak verdim, rom için ücret vermekten yırttım devil~~

mösyö brusk
gerekli açıklamaları zaten yapıldı. Öğrenci, Mühendis, Fabrikator olması birşey farketmiyor. Fiyat ve Kullanım bellidir.
Yakında uygulama ile Telefon Kategoriside artacak, sadece Discovery ile sınırlı kalmayacak ;)

yoldasincesi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
RMi Note 9 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hocam eklenicek cihazlara honor 7'yide eklerseniz daha güzel olur alırımda cihazda rom kıtlığı var :D

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Eline sağlık rom süper olmuş
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

O zaman şimdi sıra bende, buna karşılık bugün bak neler oluyor ;)

Morfoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Morfoz
Cihazım
Gm Discovery
Konular
0
Adını ve Bilgilerini Saklansan Nolcak Morfoz Hacker

Birde İsim değiştirmiş Tanımayalım diye..Sahte bi isimle üyelik açmış chatin_62
Şimdi Açığı kapattığıma göre, Gelelim sana verilecek cezaya ;)

EDİT :
--------------------------------------------------------------------

Verdiğim Cezayı Beğenince Buraya Yazarsın :) Hackleme Öyle Olmaz Böyle Olur ;)

Şimdi bana yeniden "ABİ " diyebilir misin ?

Bilgiler benim değil ama:) Buyur abi

Son düzenleme:
Üst Alt