Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Abi senin miui 7 yi kullanıyorum çokta memnunum ama paralı rom cikarmana çok üzüldüm yakıştıramadım sana. Bi de ne kadar ücret tam anlamadım uygulamayi satın almak yetiyor mu

Çok fazla bir şey söylememe gerek yok. Daha önce çok kişi yazdı çizgi bu konuda.
Herşey Konuda ve Yorrumlarda Yazıldı, Gerekenler söylendi.

Bende sana yakıştıramadım. Neden Benim Romumu Satın Almıyorsun ?

Morfoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Morfoz
Cihazım
Gm Discovery
Konular
0
Çok fazla bir şey söylememe gerek yok. Daha önce çok kişi yazdı çizgi bu konuda.
Herşey Konuda ve Yorrumlarda Yazıldı, Gerekenler söylendi.

Bende sana yakıştıramadım. Neden Benim Romumu Satın Almıyorsun ?
Peki ücret sadece playdeki 6 tl mi kredi falan demissin tam fiyat ne

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Peki ücret sadece playdeki 6 tl mi kredi falan demissin tam fiyat ne

Uygulama Haftaya Ücretsize Çıkacak ve Eski İndirenlerde Yeniden İndirmek Durumunda Kalacak.
Paket Alımı 0,5$ Dan başlıyor. sen ne kadar alırsan.

Developer Rom ve Stabil Rom 2 Kredi, Yamalar 1 Kredi ÜZerinden İndriliyor.
ve Kredi Kullanım Süresi 15 Gün. 15 Gün İçinde Kredi Hareket Görmezse Hesabından 2 Kredi Düşecektir. Böylece ROMu İndirip Dağıtanlara Ceza olmuş Olacak.

Stylus43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Meizu
Konular
2
Forumda dikkatimi çekti de birçok şey ücrete bağlanmış. Forum sitesi böyle olmamalı.Hele ki miui resmi fan sitesi?Az araştırın nette, romu ücretsiz sorunsuz şekilde veren forumlarda var. Bulamazsanız Özel mesaj atın cevap veririm.Tabi mesajım silinmezse yada yazdıklarımdan ötürü forumdan atılmazsam.Kıçı kırık discoya rom için para verilmez. Kendi şahsi fikrim Tabi. Verene de birşey diyemem. İyi satışlar.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Forumda dikkatimi çekti de birçok şey ücrete bağlanmış. Forum sitesi böyle olmamalı.Hele ki miui resmi fan sitesi?Az araştırın nette, romu ücretsiz sorunsuz şekilde veren forumlarda var. Bulamazsanız Özel mesaj atın cevap veririm.Tabi mesajım silinmezse yada yazdıklarımdan ötürü forumdan atılmazsam.Kıçı kırık discoya rom için para verilmez. Kendi şahsi fikrim Tabi. Verene de birşey diyemem. İyi satışlar.

Söylediğin gibi senin fikrin. Bu konuya daha önce senin gibiler de bu şekilde yazdı.

Senin Diğer forumda dediklerin ile bu foru karıştırma. Kimisi Mobil veri ile, Kimisi Boot Sorunuyla, Kimisi APK Geç yükleme sorunlarıyla boğuşurken, ben %99 Stabil olarak veriyorum. Kullananlar Gayet Memnun. Şimdiye Kadar Şikayet Almadım. Buda Benim Müşteri Memnuniyetimi Gösteririr.

Ücret Verende Mennun, Vermeyende...
Konuyu bulandırıp, dallandırmadan fikrin bence sende kalsın ;)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Normal eleştiri sınırları içerisinde herkes fikrini beyan edebilir. Madem bu konuya yazılmış elbetteki konunun muhatabı da cevap verecektir. Niye üzerine alındın, niye atarlandın gibi cümleler alakasız ve yakışıksız olmuş. İnternet kullanabilen herkes bu cihaza ait ücretsiz romların da olduğunu bilebilir. İsteyen ücretsiz olanları kullanır isteyen ücretli.
Daha önce de yazdığım gibi alakasız mesajlar silinmiştir.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stylus43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Meizu
Konular
2
Nİye üzerine alındım" benim değil konu sahibinin cümlesidir.

Ben konu sahibine siz niye cevap verdiniz demedim neden atarlandiniz dedim. Uygun bir şekilde cevap verebilirdi diye.!

İnternet kullanan herkes bilebilir evet bende bilmeyenler için söyledim.

İsteyen istediğini kullanır beni bağlamaz. Sadece bilmeyenlerin soyulmasını istemedigim için söyledim.

Forum hakkındaki eleştirime cevap alamadım?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Nİye üzerine alındım" benim değil konu sahibinin cümlesidir.

Ben konu sahibine siz niye cevap verdiniz demedim neden atarlandiniz dedim. Uygun bir şekilde cevap verebilirdi diye.!

İnternet kullanan herkes bilebilir evet bende bilmeyenler için söyledim.

İsteyen istediğini kullanır beni bağlamaz. Sadece bilmeyenlerin soyulmasını istemedigim için söyledim.

Forum hakkındaki eleştirime cevap alamadım?

Biz burda insanlara kötü bir şeyler sunarak, haklarını yemiyoruz. Piyasada ücretsiz dağıtanlarıda biliyorlar. Sen ve diğerleri gibi, gelip niye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Forumda telefon satışı yapanlar var. Aynı telefona kimi 600 istiyor kimi 500...
Şimdi 600 isteyene gidip, sen kazıkçısın, milleti soyuyorsun mu denir, yoksa 500 veren adama gidip ondan mı alırsın? (Yanlış anlaşılma olsın, Sadece Tabir-i Caizse.. 600 İsteyeninde vardır sebebi, Gümrük veya Posta Masrafları vs..)

Bende Sunucu ve Google Play 'e Para Ödüyorum. ve Romu Kullanıcılara Stabil bir Şekilde Veriyorum. Buda Beni Diğerlerinden Ayrı tutar. Ücret İstememde Bana Kalmış.

Sende Kalkıp, Sorgusuz Sualsiz Burada Ortalığı Karıştırmaya Geliyorsun. Zaten Romun Ücretli Oluşuda Bu Yüzden. Emeğe verilen saygı yok, Olmadığı Gibi diğer forumlarda arkadımızdan attığınız tonlarca laflarda cabası...
İsteyen Satın Alır, İsteyen Almaz. Bu ne seni nede bir başkasını bağlar ;)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician