Nİye üzerine alındım" benim değil konu sahibinin cümlesidir.
Ben konu sahibine siz niye cevap verdiniz demedim neden atarlandiniz dedim. Uygun bir şekilde cevap verebilirdi diye.!
İnternet kullanan herkes bilebilir evet bende bilmeyenler için söyledim.
İsteyen istediğini kullanır beni bağlamaz. Sadece bilmeyenlerin soyulmasını istemedigim için söyledim.
Forum hakkındaki eleştirime cevap alamadım?
Biz burda insanlara kötü bir şeyler sunarak, haklarını yemiyoruz. Piyasada ücretsiz dağıtanlarıda biliyorlar. Sen ve diğerleri gibi, gelip niye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Forumda telefon satışı yapanlar var. Aynı telefona kimi 600 istiyor kimi 500...
Şimdi 600 isteyene gidip, sen kazıkçısın, milleti soyuyorsun mu denir, yoksa 500 veren adama gidip ondan mı alırsın? (Yanlış anlaşılma olsın, Sadece Tabir-i Caizse.. 600 İsteyeninde vardır sebebi, Gümrük veya Posta Masrafları vs..)
Bende Sunucu ve Google Play 'e Para Ödüyorum. ve Romu Kullanıcılara Stabil bir Şekilde Veriyorum. Buda Beni Diğerlerinden Ayrı tutar. Ücret İstememde Bana Kalmış.
Sende Kalkıp, Sorgusuz Sualsiz Burada Ortalığı Karıştırmaya Geliyorsun. Zaten Romun Ücretli Oluşuda Bu Yüzden. Emeğe verilen saygı yok, Olmadığı Gibi diğer forumlarda arkadımızdan attığınız tonlarca laflarda cabası...
İsteyen Satın Alır, İsteyen Almaz. Bu ne seni nede bir başkasını bağlar