Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Biz kotu bisey zaten yazmadikki, karşısındayızda demedik, burda herkes sorunlarını yazıyor bizde yazdik,bu kusurlarına yüzüne vurmak mıdır. bunda abartılacak birşey yok.Burda herkes bu emek harcanan romu nasıl daha iyi sorunsuz kullanabilmenin derdindeyiz, yoksa ben ne seni tanırım nde romu portlayani.

Bende diyorum ki, LOG kayıtlarında hata veren dosyalar Frameworkta ve Java dosyaları. Romu indirdin demi? Ben sana bu dosyaların adını vereyim. Sen hatalarını düzelt, linkleri güncelleyelim. Olmaz mı? Sorunları düzeltirsen romu geliştirmede yardımcı olmuş olursun ;)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Kullandığınız kilit ekranı uygulaması bile hatalı? Kaç kişi farketti bunu? Siz hala tena diyorsunuz. 1 hafta temasız duramadınız. Sanki dünyanın sonu geldi. Yükleme 1 hafta ne var yani..Hala direşiyorsunuz

Allah offical sitede, rom yapanlara sabır versin. Onlar binlerce kişiye hitap ediyor, sorun yok. Biz 3-5 kişiye birşey anlatamıyoruz

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
sw33tking abi bence biraz abartiyorsun 5 parmağın 5 i bile aynı değil her insan farklidir . Biz kötü demedik sorunları soylemessek gelecek surumde o sorunları nasıl düzeltebilirsiniz ki . Artı herkes kendi sorununu halledebilse kapatalim gitsin şu forumları

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking abi bence biraz abartiyorsun 5 parmağın 5 i bile aynı değil her insan farklidir . Biz kötü demedik sorunları soylemessek gelecek surumde o sorunları nasıl düzeltebilirsiniz ki . Artı herkes kendi sorununu halledebilse kapatalim gitsin şu forumları

Kardeşim sorun bizde değil. Java dosyalarında diyorum. Düzeltecek varsa buyursun. Ben yapmadım, siz düzeltin hep beraber sorunsuz kullanalım

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Ortalığı bu kadar ayağı kaldırmaya gerek yok bence. Daha dün çıktı ve olabilir yani hatalar. Fakat tema'da takıntılı olunması garip bir durum.
Benim takıntım ise Miui Tweaks'i çalıştırınca hata vermesi :D
Sabırlı olmalıyız...

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
Tamam abi yapamiyorum demen yeterliydi zaten . İllla yapmak zorundasın diye kimse diyemez zaten. Yapamiyorum demen baska , niye sorunlari soyluyorsunuz falan demen baska :)

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Tamam abi yapamiyorum demen yeterliydi zaten . İllla yapmak zorundasın diye kimse diyemez zaten. Yapamiyorum demen baska , niye sorunlari soyluyorsunuz falan demen baska :)

Usta yapamıyorum demek değil mevzu. Mevzu daha beta olan bir sürümü tek başına ayağa kaldıracak değil adam. Yani siz böyle konuşunca da bana da şu demek düşüyor; kolaysa siz yapın ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Duyanda miui kaynak kodları bende, hata veren satırları yada Java class sınıflarını düzeltmemi bekliyor. Bootta kalma sorununu bile 1 yılda çözdük, gerisini siz düşünün

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Yorumları okudum da acaba bu kadar abartacak ne var dı diye düşünmeden edemedim. exelans adlı arkadaşın yorumlarına baktım size teşekkür edip hata aldığı noktayı söylemiş, siz alınganlık yapmışsınız. Ben ilk sayfada (mesajıma bakabilirsiniz) size kac kere tesekkur edip bir konu hakkında istek de bulundum. Emeğimize saygı duyduğunu söyledim. Kısacası oldukça abartip alınganlık yaptığınızı düşünüyorum. Kimse paylastiginiz romu kullanmak zorunda değil haklisiniz. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Ama madem port edip paylasiyorsunuz , hata olan kısımlara da açıklama getirmek iyi niyet göstergesi olur.Zaten beta rom haklısınız hata olacak ama bunu hata bizde değil rom da beta olduğundan deyip kapatabilirsiniz. Siz hemen fotoğraf paylaşıp atar yapıp, kullanma o zaman romu ya da yanlış bilgi verme gibi gereksiz alınganlık yapıyorsunuz. Ya da fixleri kaldiriyorsunuz.Cocuk gibi davranıp romu kaldiririm diyorsunuz:DYorumuma cevap vermek zorunda değilsiniz. Bunlari yazmak istedim.
İlk sayfada ki mesajima herkes bakabilir. Kaç kez tesekkur ettiğimi görebilir. Zira bazıları yanlış kelimeler kullanmış!
Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Yorumları okudum da acaba bu kadar abartacak ne var dı diye düşünmeden edemedim. exelans adlı arkadaşın yorumlarına baktım size teşekkür edip hata aldığı noktayı söylemiş, siz alınganlık yapmışsınız. Ben ilk sayfada (mesajıma bakabilirsiniz) size kac kere tesekkur edip bir konu hakkında istek de bulundum. Emeğimize saygı duyduğunu söyledim. Kısacası oldukça abartip alınganlık yaptığınızı düşünüyorum. Kimse paylastiginiz romu kullanmak zorunda değil haklisiniz. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Ama madem port edip paylasiyorsunuz , hata olan kısımlara da açıklama getirmek iyi niyet göstergesi olur.Zaten beta rom haklısınız hata olacak ama bunu hata bizde değil rom da beta olduğundan deyip kapatabilirsiniz. Siz hemen fotoğraf paylaşıp atar yapıp, kullanma o zaman romu ya da yanlış bilgi verme gibi gereksiz alınganlık yapıyorsunuz. Ya da fixleri kaldiriyorsunuz.Yorumuma cevap vermek zorunda değilsiniz. Bunlari yazmak istedim.
İlk sayfada ki mesajima herkes bakabilir. Kaç kez tesekkur ettiğimi görebilir. Zira bazıları yanlış kelimeler kullanmış!
Sağlıcakla kalın.

Bende defalarca beta sürümü olduğunu, haftaya düzelteceklerini söyledim. İsteyen ben yorumlarımıda okuyabilir ;)

Bizde teşekkürlerinizi boş çevirmemek adına, kendimizden fazla şey katıyoruz. İşimizi bırakıp size rom vermeye çalışıyoruz.

Üst Alt