- Adım
- ibrahim
- Konular
- 0
m3hm3tbaran abi yaptım dediğini gene aynı sadece indirdiğim temalar dışında uygula deyince temalar durdu diye hata veriyor
Yapılan emeğe nekadar kusuru olursa olsun saygı duyulmalıdır unutmayın ki yaptığı romu sizin le paylaşmak ve nazınızı çekmek zorunda değildir yerinde olsam çoktan romu sunuculardan silmiştim o yüzden kıymet bilin adam zaman ayırıp yapmış siz ise kusurlarını yüzüne vuruyorsunuz teşekkür etmek yerine swetking ustad yanındayız
Biz kotu bisey zaten yazmadikki, karşısındayızda demedik, burda herkes sorunlarını yazıyor bizde yazdik,bu kusurlarına yüzüne vurmak mıdır. bunda abartılacak birşey yok.Burda herkes bu emek harcanan romu nasıl daha iyi sorunsuz kullanabilmenin derdindeyiz, yoksa ben ne seni tanırım nde romu portlayani.Yapılan emeğe nekadar kusuru olursa olsun saygı duyulmalıdır unutmayın ki yaptığı romu sizin le paylaşmak ve nazınızı çekmek zorunda değildir yerinde olsam çoktan romu sunuculardan silmiştim o yüzden kıymet bilin adam zaman ayırıp yapmış siz ise kusurlarını yüzüne vuruyorsunuz teşekkür etmek yerine swetking ustad yanındayız
Daha kimse başka cihazlara portlamamış, Patchrom v8 beklerken biz bitirip verdik, verdiğimize bin pişman olduk. Onlar gibi bizde bekleyip sorunsuz olanını verseydik.
Bilemedik, neyse sizlere iyi geceler, gelecek hafta görüşürüz.
Yine sorunlar üzerine mesajlar artmaya devam ederse, romları Kaldırmak ve konunun silinmesini adminlerden rica ederim. Kimsenin kafası ağrımasın, yeter artık..