Yardım Miui v8.5.2.0 Mi 5s plus

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Mi 5s plus 8.5.2 güncellemesi geldi
Arkadaşlar güncellemeyi kurunca data kaybı müzik foto vs ile karsilasmam değil mi ? Güncelleme direk güncelleyici üzerinden geldi

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mı 5S Plus
Konular
0
Mrb arkadaşlar ben dahil 3 arkadaşım ve 4 telefonda güncellemeden sonra şarj problemi oldu. 5 saati aşkın sürede şarj ediyor aynı sorunu yaşayan ya da çözüm bilen arkadaş varmı aranızda.

Cihazlar farklı yerlerden alınan 5s plus lardır, ayrıca 8,5,2,0 kararlı sürümden sonra oldu bu sorun.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Mrb arkadaşlar ben dahil 3 arkadaşım ve 4 telefonda güncellemeden sonra şarj problemi oldu. 5 saati aşkın sürede şarj ediyor aynı sorunu yaşayan ya da çözüm bilen arkadaş varmı aranızda.

Cihazlar farklı yerlerden alınan 5s plus lardır, ayrıca 8,5,2,0 kararlı sürümden sonra oldu bu sorun.
bende de şarj hızlı gidermiş gibi oluyor. örneğin 10 dakikada %5 gidiyor fakat ondan sonra bir 40 dakika boyunca %10 anca azalıyor.. şarj hızında bir sorun göremedim artık miui 9'u bekleyeceğim ben eğer anlıyorsanız custom rom'lara bakmanızı tercih ederim tabi bu olay sizi rahatsız ediyorsa..

düzenleme : saat 19:23 ve şarjım %83 tamamen dolduğunda yazacağım buraya.

19:32 %89
19:38 %92
19:57 %98
20:08 %100

gözlemlerime göre şarj etme hızında baya bi düşüş var. güncellemeden önce böyle değildi.

Son düzenleme:
Oyla:

Fakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mı 5S Plus
Konular
0
bende de şarj hızlı gidermiş gibi oluyor. örneğin 10 dakikada %5 gidiyor fakat ondan sonra bir 40 dakika boyunca %10 anca azalıyor.. şarj hızında bir sorun göremedim artık miui 9'u bekleyeceğim ben eğer anlıyorsanız custom rom'lara bakmanızı tercih ederim tabi bu olay sizi rahatsız ediyorsa..

düzenleme : saat 19:23 ve şarjım %83 tamamen dolduğunda yazacağım buraya.

19:32 %89
19:38 %92
19:57 %98
20:08 %100

gözlemlerime göre şarj etme hızında baya bi düşüş var. güncellemeden önce böyle değildi.

Ne yaptıysak olmadı, hatta arkadaşlardan biri miui 9 yükledi sorun devam etti. Eski sürüme en pratik nasıl geçeriz yardımcı olabilecek varmı?

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Ne yaptıysak olmadı, hatta arkadaşlardan biri miui 9 yükledi sorun devam etti. Eski sürüme en pratik nasıl geçeriz yardımcı olabilecek varmı?
eski sürümü indirip yükleyebilirsiniz fakat miui9 şu an beta olduğu için sorun devam edebilir ben stabil sürümü bekliyorum..

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
hızlı şarj sorunu bende kendiliğinden düzeldi telefonun kendine gelebilmesi için zaman gerekiyor sanırım. sizde durum nedir?

Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
hızlı şarj sorunu bende kendiliğinden düzeldi telefonun kendine gelebilmesi için zaman gerekiyor sanırım. sizde durum nedir?
Benim şarjım daha çabuk tukeniyor gibi bir de daha fazla ram tüketiyor

Oyla:
Üst Alt