- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
ALBIEL' Alıntı:İyi günler ben bu işlerde yeniyim bu indirdiğim dosyaları nereye atmam gerekiyor?
memus' Alıntı:Selam Arkadaşım bende samsung i9305 telimde kullanıyorum kitkat çıkalı beri konuda açmıştım ama sonuç alamadım rehberde ( O ) harfinden sonra kaydırma yapmıyor ( Z ) ye kadar bütün rehberi sürükleyerek geçmek zorunda kalıyorum çok kalabalık rehber görerek arama yapmak istiyorum büyük eziyet oluyor sebebi nedir yada nasıl düzeltilir yardımcı olursanız çok sevinirim
Contatcs ve ContacrsProvider.apk dosyalarını incelemek lazım. Ayarlardan index verilerini yeniden oluşturmayı deneyin.memus' Alıntı:Tamam bunları biliyorum isim yada numarayı biliyorsanız sorun yok bunun dışında rehberde gezinerek hatırlamam gerekiyor bin küsur tel ayrıca bu bir hata düzeltme şansı yoksa diyecek bişey yok tabiki yada sorun nerden kaynaklanır bilgi verirseniz sevinirim romlamı alakalı yoksa hazırlanan tr dosyasıylamı alakalı bu durum kitkat geçildikten sonra olmaya başladı
Eren-M' Alıntı:Contacts.apk decompile edip,dil dosyasını güncelledikten sonra topluyorum, fakat dosya yok