Tema MIUI v5 Tema (Nostalji)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
yani bilmiyorum sizden olumlu fikir geldi de diğer arkadaşlar da nasıl düşünür bu nostaljiler de olsa.
sanırım ekteki gibiydi. tabi siz beğenmediğiniz yerler varsa modlarsınız diye düşünüyorum.
şuan yükledim vay beee dedim elimde Mi yoktu ama her cihaza Mi yüklemeden kullanamıyordum.
gerçekten ayrı bir tutku meret
tekrar teşekkürler
Hocam bu tema ile olacak bir şey değil başlı başına mod fix yazmak lazım. :)

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
eyvallah üstadım buna da şükür ben şuanda temayı kullanıyorum baya nostalji oldu benim için.
tekrar teşekkürler, tabi dediğiniz modlar da yapılabilirse müsait bir zamanızda güncelleme yolunu bekleriz.
bu arada mi fan sitelerinde bu hacimde düzgün çalışan başka v5 ben rast gelmedim. isterseniz paylaşın orada da

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
eyvallah üstadım buna da şükür ben şuanda temayı kullanıyorum baya nostalji oldu benim için.
tekrar teşekkürler, tabi dediğiniz modlar da yapılabilirse müsait bir zamanızda güncelleme yolunu bekleriz.
bu arada mi fan sitelerinde bu hacimde düzgün çalışan başka v5 ben rast gelmedim. isterseniz paylaşın orada da
Teşekkürler hocam. Sizlerden gelen eksik veya düzeltme yerlerini yapıldıktan sonra neden olmasın :)

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
üstad öncelikle teşekkürler
bende yükledim temayı fakat yazı font olmuyor yine orj yazı fontuyla açılıyor telefon ne yapmam lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz.
bu arada telefonum mi6.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
üstad öncelikle teşekkürler
bende yükledim temayı fakat yazı font olmuyor yine orj yazı fontuyla açılıyor telefon ne yapmam lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz.
bu arada telefonum mi6.
Temayı yüklendikten sonra yeniden başlatınız değil mi hocam .

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
üstadım önceki temada mesaj geldiğinde kilit ekranında göster açıktı bu temadan sonra ekrana gelmiyor bir ayar yeri varmı? yoksa bug mu?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
üstadım önceki temada mesaj geldiğinde kilit ekranında göster açıktı bu temadan sonra ekrana gelmiyor bir ayar yeri varmı? yoksa bug mu?
Yok hocam bug değil bu şekilde ayarlı. Bir ayar yeri yok maalesef, tekrar kod yazmak gerekir.

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Temayı yüklendikten sonra yeniden başlatınız değil mi hocam .
Evet üstadım zaten yükleyince kendisi yeniden başlattı bende evet dedim ama malesef kesinlikle gelmiyor.
birde bu MIUI Gizli ayarlar apk sını kurdum ordan temanın fontunu yüklerim belki diye ama yüklediğim diğer temaları görüyorum bu temayı oda görmüyor font değiştir menüsünde.

birde netten roboto bold diye bir font dosyası buldum onu kurdum ama onu görüyor ve uyguluyor.anlayamadım bir türlü.
diğer temaların mtz dosyalarını açıp içlerini karşılaştırdım farklı birşeyde yok normalde çalışması lazımm ama bir türlü çalıştıramadım.

theme editörle tekrar kurulum yaparken içinden font ekleyerek kurulum yapınca o fontu uyguluyor ama temanınkini uygulamıyor.

saygılarımla..

Üst Alt