Soru Miui V11 global rom temalar hakkında

Teacher45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nimet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Temaların ara yüzlerinin tamamının kullanılabilmesi ne zaman mümkün olacak acaba? Çok sıkıldım tek duzelikten

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Temaların ara yüzlerinin tamamının kullanılabilmesi ne zaman mümkün olacak acaba? Çok sıkıldım tek duzelikten
Sistem MIUI 10 uyumlu eski temaların icon gibi kısımlarını kullanacağınız şekilde düzenliyor. Ama yazdığınız gibi tam anlamı ile MIUI 11 de kullanmak için geliştirici arkadaşların temaları yüklemesini beklememiz gerekir. Tahminimce MIUI 11 tam anlamı ile tüm cihazlara geldiği zaman yerini alacaktır.

Teacher45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nimet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda gelir. Çünkü karanlık modda kullanmaya alışmış ve temalardan özellikle WhatsApp in ara yüzünü degistirenleri tercih eden biri olarak gözüm WhatsApp in bu haline hiç alisamiyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda gelir. Çünkü karanlık modda kullanmaya alışmış ve temalardan özellikle WhatsApp in ara yüzünü degistirenleri tercih eden biri olarak gözüm WhatsApp in bu haline hiç alisamiyor.
Hocam Custom rom kullanmış olsanız benim yaptığım temaların hemen hemen hepsinde WhatsApp farklı arayüz ve renklere sahip. Uygun bir zamanda markette bulunan MIUI 10 uyumlu temalarımı MIUI 11 e çevireceğim, o zaman kullanabilirsiniz sanırım.

Teacher45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nimet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Custom rom kullanmış olsanız benim yaptığım temaların hemen hemen hepsinde WhatsApp farklı arayüz ve renklere sahip. Uygun bir zamanda markette bulunan MIUI 10 uyumlu temalarımı MIUI 11 e çevireceğim, o zaman kullanabilirsiniz sanırım.

Custom rom a geçişin herhangi bir yolu var mı peki? Yoksa global olarak devam etmek zorunda mıyım? Temalarin ön izleme resimlerinde de WhatsApp goruntusune yer verilse keşke, anlaşılmıyor hangi temanin WhatsApp i değiştirdiği. Teşekkür ederim ilginize

estetik79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sero
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi10 temalarının Mi11 de kullanılması için magisk modülü kurulması gerekli sanırım. Videoda anlatılmış.

Henüz denemedim

Ekli dosyalar

• Magisk-Bypass_theme_miui11_FenFren.zip
    5,6 KB · Görüntüleme: 19

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Whatsapp aero kullanırsanız whatsapp ta tema kullanabilirsiniz aslında

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Custom rom a geçişin herhangi bir yolu var mı peki? Yoksa global olarak devam etmek zorunda mıyım? Temalarin ön izleme resimlerinde de WhatsApp goruntusune yer verilse keşke, anlaşılmıyor hangi temanin WhatsApp i değiştirdiği. Teşekkür ederim ilginize
Custom roma geçmek için BL kilidinizin açık olması ve ardından telefonunuzda TWRP yüklü olması gerekir. Tabi ki bu işlemler telefonunuzu (Delta Servis Hariç) garanti dışı bırakacaktır. Maalesef WhatsApp ön izlemesi (3. Parti uygulamalar) dair hiç birinin ön izlemesi mağazada görünmüyor. Eğer geliştirici açıklama kısmına yazdı ise oradan anlayabilirsiniz. Aşağıdaki benim temam da olduğu gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi10 temalarının Mi11 de kullanılması için magisk modülü kurulması gerekli sanırım. Videoda anlatılmış.

Henüz denemedim
Bende bu modül yüklü olmasina rağmen temayi uygulamiyor kapsamlı

Üst Alt