Sistem MIUI 10 uyumlu eski temaların icon gibi kısımlarını kullanacağınız şekilde düzenliyor. Ama yazdığınız gibi tam anlamı ile MIUI 11 de kullanmak için geliştirici arkadaşların temaları yüklemesini beklememiz gerekir. Tahminimce MIUI 11 tam anlamı ile tüm cihazlara geldiği zaman yerini alacaktır.Temaların ara yüzlerinin tamamının kullanılabilmesi ne zaman mümkün olacak acaba? Çok sıkıldım tek duzelikten
Hocam Custom rom kullanmış olsanız benim yaptığım temaların hemen hemen hepsinde WhatsApp farklı arayüz ve renklere sahip. Uygun bir zamanda markette bulunan MIUI 10 uyumlu temalarımı MIUI 11 e çevireceğim, o zaman kullanabilirsiniz sanırım.Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda gelir. Çünkü karanlık modda kullanmaya alışmış ve temalardan özellikle WhatsApp in ara yüzünü degistirenleri tercih eden biri olarak gözüm WhatsApp in bu haline hiç alisamiyor.
Hocam Custom rom kullanmış olsanız benim yaptığım temaların hemen hemen hepsinde WhatsApp farklı arayüz ve renklere sahip. Uygun bir zamanda markette bulunan MIUI 10 uyumlu temalarımı MIUI 11 e çevireceğim, o zaman kullanabilirsiniz sanırım.
Whatsapp aero kullanırsanız whatsapp ta tema kullanabilirsiniz aslındaTeşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda gelir. Çünkü karanlık modda kullanmaya alışmış ve temalardan özellikle WhatsApp in ara yüzünü degistirenleri tercih eden biri olarak gözüm WhatsApp in bu haline hiç alisamiyor.
Custom roma geçmek için BL kilidinizin açık olması ve ardından telefonunuzda TWRP yüklü olması gerekir. Tabi ki bu işlemler telefonunuzu (Delta Servis Hariç) garanti dışı bırakacaktır. Maalesef WhatsApp ön izlemesi (3. Parti uygulamalar) dair hiç birinin ön izlemesi mağazada görünmüyor. Eğer geliştirici açıklama kısmına yazdı ise oradan anlayabilirsiniz. Aşağıdaki benim temam da olduğu gibi.Custom rom a geçişin herhangi bir yolu var mı peki? Yoksa global olarak devam etmek zorunda mıyım? Temalarin ön izleme resimlerinde de WhatsApp goruntusune yer verilse keşke, anlaşılmıyor hangi temanin WhatsApp i değiştirdiği. Teşekkür ederim ilginize
Bende bu modül yüklü olmasina rağmen temayi uygulamiyor kapsamlıMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mi10 temalarının Mi11 de kullanılması için magisk modülü kurulması gerekli sanırım. Videoda anlatılmış.
Henüz denemedim