- Adım
- r00t
- Cihazım
- mi note 10 lite
- Konular
- 9
Öncelikle sayfayı açtığınızda sağ üstte bulunan Anasayfa, Blog, vb. linklerin yazı fontu arkadaki Dark moda hiç uymamış. Dark modun üstünde biraz çelimsiz durmuşlar ve bu yazı fontunda harflerin dönüş yerleri çok keskin (mesela A yapacaksın önce sol düz çizgisini çizersin ya o sol düz çizgiyi çizdikten sonra sağdakini ona birleştirirsin ya işte o birleştiği dönüşler çok keskin) olduğu için arkadaki o soft Dark moda hiç uymamış ve çok göze çarpıyor.Evet arkadaşlar uzun süredir forum ekibi olarak düşündüğümüz bir kaç şey vardı.
Bunlardan bir tanesi site ana sayfasının çok sıradan kalması ve MIUI gibi müthiş arayüze sahip olan yazılıma yakışmaması konusuydu.
Bir kaç gündür benim ve Emre (cantara) hocamın uzun çalışmaları sonucu yeni temamızı sizlere duyurmaktan GURUR duyarız.
Tasarımın son değişiklik tarihi 24.11.2018
YENİ TASARIMA GÖZAT
Yeni temamız gelişmeye ve değişmeye gerçekten çok açık ve bundan sonraki süreçte yeni detaylar ve bilgiler eklenmeye devam edecek.....
Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz
- Peki siz yeni temamızı nasıl buldunuz?
- Temamızın eksikleri var mı?
- Temamızda şu da olsa güzel olur dediğiniz yada şurası eksik kalmış dediğiniz yerler var mı
Ayrıca yorumları ile destek olan her üyemiz YENİ TASARIM madalyasını kazanacak
Sayfayı ilk açtığınızda POCO F2 Pro yazısının altında Daha Fazlasını Öğrenin veya Mi Electric Scooter Pro diye bir ibare var. İşte o yazı fontlarındaki gibi daha yumuşak dönüşleri olan bir font kullanılmalı. Mümkünse o yazı fontunun aynısı da olabilir.
Sayfanın en üst kısmındaki o arkadaki Dark modu tüm sayfaya uyarlayabilirseniz sayfaya daha bir kalite katacaktır. Siyahla başlayıp (bir şıklık veriyor sayfaya) beyaza doğru gidince sanki o beyaz arka planın üstündeki yazılar ve resimler çıplak kalmış gibi kaldı bana. Tüyleri yolunmuş tavuk gördünüz mü bilmiyorum ama ona benziyor biraz. Dark mod yine burada da işe yarar diye düşünüyorum.
Sayfanın altında yer alan IRTIBATTA KALALIM ibaresini İRTİBATTA KALALIM ile değiştirilmesi gerekiyor.
İLETİŞİM linkine tıklandığında normalde iletişim formunun çıkması gerekiyorken sayfanın en üstüne atıyor. Düzeltilmesi veya kaldırılması lazım.
Facebook ikonu koymuşsunuz fakat içi boş çünkü tıklanmıyor, kaldırılması lazım veya düzeltilmesi lazım.
Sayfanın en altında solunda bulunan HAKKIMIZDA bölümündeki Xiaomi, Gizlilik Politikası ve Şartlar/Koşullar linklerine tıklanmıyor, içleri boş. Bu arada bir dipnot düşmek istiyorum buraya. Bunu şimdi farkettiğim için sormak durumundayım.
2014 yılında kurulmuş bir sitenin Gizlilik Politikası ve Şartlar/Koşullar sayfası yok mu? Neredeyse altı (6) yıldır hizmet veren bir sitede bunun olması gerekmez mi değerli site yöneticileri veya kurucuları? Bu konuda buradan destek alamayacaksam Sorular bölümüne konu açabilirim sorun değil.
Benim gördüklerim bunlardır. Umarım işinize yarar.