MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
chatin_62' Alıntı:
mv_9522' Alıntı:
Anladigim kadari ile güvenilir bir site. O zaman bizde bir seyler alalım.Açikcası alınancak o kadar ürün varki. PowerBanktan tutmus Mi wifi mini router ve s.

Evet hocam. Ben yaptığım alışverişlerde hiç problem yaşamadım.
Xiaomi ürünleriyle ilgili hiç sorun da okumadım. Sadece bir markanın aksiyon kamerası (markanın ismi aklıma gelmiyor, sj5000 mi neydi) taklit olarak satılıyormuş. Ama fiyatı da zaten normal fiyatının çok altındaymış. Bunun dışında olumsuz birşey görmedim.
Zaten şu da var. Bunu her zaman ilke edinmişimdir. Ortada "bir çekiliş, sınırlı olarak sadece birkaç adet ürün için yada birkaç saat içinde satın alınması koşuluyla" gibi kampanyalar yoksa, alınacak ürünün fiyatı, normalin çok altında ise o ürünlerden uzak durmak gerekir.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim.
yaklasık 1 ay önce banggooddan 10400 mah powerbank aldım.ürünleri orijinal tavsiye ederim

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
chatin_62' Alıntı:
mv_9522' Alıntı:
Anladigim kadari ile güvenilir bir site. O zaman bizde bir seyler alalım.Açikcası alınancak o kadar ürün varki. PowerBanktan tutmus Mi wifi mini router ve s.

Xiaomi ürünleriyle ilgili hiç sorun da okumadım. Sadece bir markanın aksiyon kamerası (markanın ismi aklıma gelmiyor, sj5000 mi neydi) taklit olarak satılıyormuş. Ama fiyatı da zaten normal fiyatının çok altındaymış. Bunun dışında olumsuz birşey görmedim.
Zaten şu da var. Bunu her zaman ilke edinmişimdir. Ortada "bir çekiliş, sınırlı olarak sadece birkaç adet ürün için yada birkaç saat içinde satın alınması koşuluyla" gibi kampanyalar yoksa, alınacak ürünün fiyatı, normalin çok altında ise o ürünlerden uzak durmak gerekir.

Siz ve @cantara hocam tavsiye ediyorsanız demek ki, bi bildiğiniz var, yani problem yok. Teşekkürler hocam. Zaten miuitürkiye sitesine üye olduktan bu yana sizin yapmış olduğunuz ürün incelemelerini ve yorumlarınızı takip ediyorum. 

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

mv_9522' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
mv_9522' Alıntı:

Siz ve @cantara hocam tavsiye ediyorsanız demek ki, bi bildiğiniz var, yani problem yok. Teşekkürler hocam. Zaten miuitürkiye sitesine üye olduktan bu yana sizin yapmış olduğunuz ürün incelemelerini ve yorumlarınızı takip ediyorum. 

Yapılan güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Ben sadece gördüklerimi, yaşadıklarımı anlatıyorum.
Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, bu firmalar ile aramızda hiçbir bağ yoktur. Nasıl ki ben;
Telpa'dan nefret ediyorken ve onların baktığı hiçbir şeyi almamaya çalışıyorken,
İstanbul Mecidiyeköy LG servisinin gördüğüm ve duyduğum en iyi yetkili servis olduğunu her seferinde yazdığım gibi, bazı arkadaşlar tam tersini iddia edebiliyorken,
Hepsiburada, Hızlıal, N11 gibi sitelerden yaptığım birçok alışverişte sorun yaşamadığım halde, aldığım bir-iki üründe sorun yaşamışken,
Hiçkimseye elbette %100 kefil olunmaz. Bunu da yeniden hatırlatmak ihtiyacı duydum.

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
Sağol kardeşim mi4 e arka kapak almak istiyordum inş indirime girer :)

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Teşekkürler hocam ;)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Arkadaş için bir tane 10400 lük PowerBank ve Led ışık, kendim için de bir LED sipariş ettim. Bakalım kaç güne gelecek. :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ynt: RE: MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

ByKatre' Alıntı:
Arkadaş için bir tane 10400 lük PowerBank ve Led ışık, kendim için de bir LED sipariş ettim. Bakalım kaç güne gelecek. :)

Hocam baska bir siteden 83 gun önce verdiğim sipariş bugün geldi... Daha başka bir siteden 15 gün önce verdiğim başka bir sipariş ise dun elimdeydi. Her ikisi de free shipping ve çinden geliyor. Bu ara cin kargosunda bir gariplik var ama çözemedim ne olduğunu :D

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Deme hocam be bu kargo naısl ücretsiz oluyo onu da anlamış değilim ama ? :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

ByKatre' Alıntı:
Deme hocam be bu kargo naısl ücretsiz oluyo onu da anlamış değilim ama ? :)

Eğer nasıl ücretsiz oluyor diyorsanız, Çin'de devlet sübvanse ediyor. Yani ihracatı teşvik etmek için ihraç edilen ürünlerden yani bizim ithal ettiğimiz oluyor, ya çok cüzi bir ücret alıyor yada hiç almıyor.
Peki madem öyle devlet ücret almıyor, niye bazı siteler çok yüksek kargo ücretleri istiyor derseniz, onlar devlet değil özel kargolarla gönderdikleri için fiyat yüksek oluyor. Özel kargoların da kendilerine göre ücretleri var tabi. DHL, Fedex, UPS gibi uluslararası çalışan kargo şirketleri, en yüksek ücret alan şirketlerdir. Çünkü hem yurtiçi hem yurtdışında kendi araçlarını kullanırlar. Kendi uçak-tır-gemi filoları vardır.
Bunların yanında yurtdışına çıkana kadar yerel çalışan bazı şirketler yurtdışında anlaştıkları özel kargolarla çalışıyorsa (ordaki x kargo firması mesela burada Yurtiçi Kargo ile anlaştıysa) ücret biraz daha makul olabiliyor. Eğer burada devlet postasıyla geliyorsa ücret daha da makul oluyor.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Sipariş verdiğimiz 10400 PowerBank yola çıkmış LEDler hala hazırlanıyor gözüküyor Stokta mı bir sıkınt var acaba. :)

Üst Alt