MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
catlax66' Alıntı:
@kursat @cantara konu bende led den bende bir adet mevcut başarılı aydınlatması var odamda kullanıyorum bazen mi banka takıp eriniyorum ayağa kalkmaya.

Teşekkürler hocam :)

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
klavye aydınlatması için kullanmadım hiç led gözünüze vurmadığı sürece sıkıntı yok başarılı bi alet

Zizifos

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi 5
Konular
9
Hocam çok yararlı bir çalışma olmuş Tebrik ediyorum :), Paypal ile de alışveriş yapılması cabası.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hayırlı uğurlu olsun. Evet ilk bakışta çok az indirim var gibi görünüyor ama onlara da biraz hak vermek lazım. Hele biraz çalışalım, mutlaka hem oranlar artacaktır hem de çeşitler.
Zaten ibuygou'nun yanında burası çok daha ucuz. En azından kargo ücreti yok. O bile en az 8$ yada 13$'lık bir indirim demek.
Son 4-5 aydır zaten bu siteyi kullanıyordum. En son geçen ay mikey ve ölçü aleti ile geçen hafta MiLight Led ile 5000mah'lık powerbank için kılıf aldım. Artık kısmet başka alışverişlere.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
catlax66' Alıntı:
@kursat @cantara konu bende led den bende bir adet mevcut başarılı aydınlatması var odamda kullanıyorum bazen mi banka takıp eriniyorum ayağa kalkmaya.
Bilgi için teşekkürler

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Anladigim kadari ile güvenilir bir site. O zaman bizde bir seyler alalım.Açikcası alınancak o kadar ürün varki. PowerBanktan tutmus Mi wifi mini router ve s.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

mv_9522' Alıntı:
Anladigim kadari ile güvenilir bir site. O zaman bizde bir seyler alalım.Açikcası alınancak o kadar ürün varki. PowerBanktan tutmus Mi wifi mini router ve s.

Evet hocam. Ben yaptığım alışverişlerde hiç problem yaşamadım.
Xiaomi ürünleriyle ilgili hiç sorun da okumadım. Sadece bir markanın aksiyon kamerası (markanın ismi aklıma gelmiyor, sj5000 mi neydi) taklit olarak satılıyormuş. Ama fiyatı da zaten normal fiyatının çok altındaymış. Bunun dışında olumsuz birşey görmedim.
Zaten şu da var. Bunu her zaman ilke edinmişimdir. Ortada "bir çekiliş, sınırlı olarak sadece birkaç adet ürün için yada birkaç saat içinde satın alınması koşuluyla" gibi kampanyalar yoksa, alınacak ürünün fiyatı, normalin çok altında ise o ürünlerden uzak durmak gerekir.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
mv_9522' Alıntı:

Hocam öncelikli olarak görüşlerine çok değer verdiğim @chatin_62 hocamın olmak üzere kullanıcılarımızın tavsiyesi ile bu anlaşmayı sağladık. Gerek kargo süreci gerekse sattığı ürünlerin orijinalliği ile güven sağlamış bir site :)

Üst Alt