MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
@cantara hocam bir sorum olacak. 11Mart'ta Banggood üzerinde aldığımız 1LED/1LED+Powerbank'ten (sadece LED olan benim, Powerbankle LED arkadaşın) benim LED geldi ancak aynı gün sipariş verdiğimiz halde arkadaşın LED ve PowerBankten ses yok. Normal mi? Aynı zamanda, aynı saatte verdiğimiz siparişler aynı zamanda gelmesi gerekmiyor mu? Arkadaşın morali bozuldu, bir hafta daha gelmezse arkadaş iade isteyelim diyor. İade süreci nasıl olur hocam? Selamlar..
@cantara hocamızın da dediği gibi, her ürün aynı anda gelmeyebilir. Mesela aynı siparişteki 2 ürün bile aynı zamanda gelmeyebilir. Bunun nedeni bazı ürünleri sadece belli kargoların taşıyabilmesi. Mesela sizin aldığınız ürünlerin içinde bir powerbank var. Her şirket powerbank taşımıyor. Bu nedenle Ledler ayrı bir kargoyla, powerbank li olan led ise başka bir kargoya verilmiştir.
60 gün 70 gün beklemek gerekebilir. Takip numaranız varsa bakın, yurtdışına gönderildi ibaresi yoksa Banggood ile iletişime geçin. Bu kargonun hala Çin'de olduğu manasına gelir. Belki oradaki gümrükte sıkıntı falan çıkmış olabilir.
Şimdi resminize baktım. Takipsiz almışsınız. Bundan sonraki hiçbir alışverişinizde takipsiz kargo kullanmayın. Mutlaka 1-2$ daha verip takip numaralı alışveriş yapın.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Bende öyle bir karar aldım hocam, bundan sonra takipli alacağım, şimdilik ne yapmamı önerirsin hocam? Beklemeli mi, yoksa Banggood'a yazıp iade mi istemeli?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
@cantara hocam bir sorum olacak. 11Mart'ta Banggood üzerinde aldığımız 1LED/1LED+Powerbank'ten (sadece LED olan benim, Powerbankle LED arkadaşın) benim LED geldi ancak aynı gün sipariş verdiğimiz halde arkadaşın LED ve PowerBankten ses yok. Normal mi? Aynı zamanda, aynı saatte verdiğimiz siparişler aynı zamanda gelmesi gerekmiyor mu? Arkadaşın morali bozuldu, bir hafta daha gelmezse arkadaş iade isteyelim diyor. İade süreci nasıl olur hocam? Selamlar..
@cantara hocamızın da dediği gibi, her ürün aynı anda gelmeyebilir. Mesela aynı siparişteki 2 ürün bile aynı zamanda gelmeyebilir. Bunun nedeni bazı ürünleri sadece belli kargoların taşıyabilmesi. Mesela sizin aldığınız ürünlerin içinde bir powerbank var. Her şirket powerbank taşımıyor. Bu nedenle Ledler ayrı bir kargoyla, powerbank li olan led ise başka bir kargoya verilmiştir.
60 gün 70 gün beklemek gerekebilir. Takip numaranız varsa bakın, yurtdışına gönderildi ibaresi yoksa Banggood ile iletişime geçin. Bu kargonun hala Çin'de olduğu manasına gelir. Belki oradaki gümrükte sıkıntı falan çıkmış olabilir.
Şimdi resminize baktım. Takipsiz almışsınız. Bundan sonraki hiçbir alışverişinizde takipsiz kargo kullanmayın. Mutlaka 1-2$ daha verip takip numaralı alışveriş yapın.

Bende öyle bir karar aldım hocam, bundan sonra takipli alacağım, şimdilik ne yapmamı önerirsin hocam? Beklemeli mi, yoksa Banggood'a yazıp iade mi istemeli?
35-40 gün olmadan ben yazmazdım.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

Hocam 55 gün olmuş. :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

O zaman yazın hocam. Bir hafta daha bekleyin yine gelmezse ya yenisini yollayalım yada paranızı iade edelim derler.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

Hocam bende aynı durumdan muzdaripim adamlarla mail ile konuştum disputeservice@banggood.com adresi ile adamlar en son
I am so sorry to hear that,we can refund­ or resend your order 5247734 and 524773­5.
Dedi bende paypal dan hak talebi açtım. Konuşun açın sizde. adamlar anlayışlı. E posta yazarken cevaplayarak yazın ki sorunu daha önce anlattığınız bilsinler yoksa hep biraz bekleyin diye yazarlar

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
kursat' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

Hocam bende aynı durumdan muzdaripim adamlarla mail ile konuştum disputeservice@banggood.com adresi ile adamlar en son
I am so sorry to hear that,we can refund­ or resend your order 5247734 and 524773­5.
Dedi bende paypal dan hak talebi açtım. Konuşun açın sizde. adamlar anlayışlı. E posta yazarken cevaplayarak yazın ki sorunu daha önce anlattığınız bilsinler yoksa hep biraz bekleyin diye yazarlar

Adamlar zaten isterseniz her iki siparişiniz için paranızı iade edelim, isterseniz ürünü yeniden yollayalım demişler. Cevap verip "paramı iade edebilirsiniz" diyebilirdiniz? Niye Paypal'e bulaştınız ki?

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
chatin_62' Alıntı:
kursat' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:

Adamlar zaten isterseniz her iki siparişiniz için paranızı iade edelim, isterseniz ürünü yeniden yollayalım demişler. Cevap verip "paramı iade edebilirsiniz" diyebilirdiniz? Niye Paypal'e bulaştınız ki?

Dedim hocam yinede paypal dan anlaşmazlık açtım. Paypal hak talebi değil ilk aşamada ki talep bahsettiğim garanti iş olsun istedim. Bu işin raconu böyle değil mi? İlk defa bu sorunu yaşadım

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
O zaman bu hafta gelen partiye bakalım PTT'de yoksa mail atalım. Hocam peki bu adamlar neden bir daha yolluyorlar ki zarar etmiyor mu bunlar. Orda biri zarar ediyo ama :D Yazacağım mail nasıl olmalı, ingilizce biraz gıt. :)

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Banggoddan alisveriste stok sorun arkadaslar sitede var gozukuyo bazen ellerinde yok. 1 hafta sonra gelecek deyip bosa bekletebiliyolar. Suz iletisime gecmedende hbr vermiyorlar. İade konusunda cok iyiler paraniza birsey olmaz.

Üst Alt