- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 72
chatin_62' Alıntı:@cantara hocamızın da dediği gibi, her ürün aynı anda gelmeyebilir. Mesela aynı siparişteki 2 ürün bile aynı zamanda gelmeyebilir. Bunun nedeni bazı ürünleri sadece belli kargoların taşıyabilmesi. Mesela sizin aldığınız ürünlerin içinde bir powerbank var. Her şirket powerbank taşımıyor. Bu nedenle Ledler ayrı bir kargoyla, powerbank li olan led ise başka bir kargoya verilmiştir.ByKatre' Alıntı:@cantara hocam bir sorum olacak. 11Mart'ta Banggood üzerinde aldığımız 1LED/1LED+Powerbank'ten (sadece LED olan benim, Powerbankle LED arkadaşın) benim LED geldi ancak aynı gün sipariş verdiğimiz halde arkadaşın LED ve PowerBankten ses yok. Normal mi? Aynı zamanda, aynı saatte verdiğimiz siparişler aynı zamanda gelmesi gerekmiyor mu? Arkadaşın morali bozuldu, bir hafta daha gelmezse arkadaş iade isteyelim diyor. İade süreci nasıl olur hocam? Selamlar..
60 gün 70 gün beklemek gerekebilir. Takip numaranız varsa bakın, yurtdışına gönderildi ibaresi yoksa Banggood ile iletişime geçin. Bu kargonun hala Çin'de olduğu manasına gelir. Belki oradaki gümrükte sıkıntı falan çıkmış olabilir.
Şimdi resminize baktım. Takipsiz almışsınız. Bundan sonraki hiçbir alışverişinizde takipsiz kargo kullanmayın. Mutlaka 1-2$ daha verip takip numaralı alışveriş yapın.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Bende öyle bir karar aldım hocam, bundan sonra takipli alacağım, şimdilik ne yapmamı önerirsin hocam? Beklemeli mi, yoksa Banggood'a yazıp iade mi istemeli?